25n
25N
25N

Artenblanc2, altra forma de vestir és possible

Podrà gaudir-se fins al 2 de febrer en el Centre del Carme Cultura Contemporània

Artenblanc2, altra forma de vestir és possible
16/01/2020 -

Anit s’inaugurava l’exposició Artenblanc2 en el Centre del Carme de València. Un projecte de disseny tèxtil que reuneix creadors adscrits a l’avantguarda de la moda, que representen el versàtil panorama actual component una singular mostra entorn del disseny.

25 creadors conscienciats pels canvis que està experimentant el consum de moda i, més encara, en el seu àmbit de producció. Una exposició oberta al públic fins al 2 de febrer, en la qual participen Alejandro Resta, Andra Cora, Belén Fernández, Cubero Quesada, Daluna, Estudi Savage, Eugenio Loarce, Greta by Clàudia B., Gurillo, Higinio Mateu, Hortensia Maeso, Hupit, Jaime Piquer, Juan Vidal, Miguel Vizcaíno, Olímpia Sanchis, Pablo Erroz, Paco Roca, Roberto Diz, Serrano Atelier, Segle Zero, Ulisses Mèrida, Visori e Yvan Andreu, i també Francis Montesinos amb motiu del seu 50 aniversari, tots llançant el missatge que ”una altra manera de vestir és possible”.

En 2020 la moda s’uneix per a reivindicar visibilitat, canvi climàtic i disseny d’autor responent cadascun amb la seua creativitat, treballant per a augmentar la notorietat del disseny en la nostra Comunitat davant el repte de València World Design Capital 2022, i possibilitant altres models d’exhibició més sostenibles.

Artenblanc és una plataforma de moda al servei dels dissenyadors i de la costura d’autor, que compta amb el suport de la Generalitat per a donar impuls a aquesta iniciativa, i que visitarà també la Llotja del Peix d’Alacant (febrer), i el Museu de Belles Arts de Castelló (març).

A més compta amb el desenvolupament d’una aula didàctica que recorre 15 universitats i centres superiors de disseny, amb el suport de Reale Foundation, posant sobre la taula valores com la sostenibilitat, la responsabilitat social, el comerç just o els nous models d’exhibició.

En la cita inaugural es van donar cita, entre altres, Mónica Duart, Álvaro Mocholí, Mayren Beneyto, Mª José i Juan Antonio Murgui, Claudio Zirotti, Trini García, Fermín García i Anna de Blas, Laura Grande, Ignacio Estrela, Jarr, Paloma Blasco, Jose Morales, Mª Dolores Pérez Lis, Mª Dolores Enguix i Marcelo Soto, Carmen Pocoví, Ángeles Varvaró, Josep Mª Company, Mireia Mirete, Ana Ramírez, Mª Teresa Martínez, Coté Cabrera i Javier Rubio, Lacruz Concept, Josevi Plaza, Javier Calvo, Lluís Nadal, Mª Rosa Fenollar, Eduardo Peris o Yeray de Benito. També els dissenyadors Francis Montesinos, Claudia Bernedo de Greta by Clàudia B., Andra Cora, Hortensia Maeso, Belén Fernández, Isabel Sanchis, Cubero Quesada o Isabel Serrano, tots ells acompanyats pel comissari de l’exposició Josep Lozano i el director del museu José Luis Pérez Pont.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

11 − 4 =