25n
25N
25N

L'art ix al carrer a Burjassot amb la mostra "Acció i reacció"

L'art ix al carrer a Burjassot amb la mostra "Acció i reacció"
16/11/2020 -

De les parets de la Sala d’Exposicions, el lloc habitual per a les arts plàstiques a Burjassot, a les façanes de la mateixa Casa de Cultura. El cas és mostrar-se, siga on siga, i si és a l’aire lliure, donades les pandèmiques circumstàncies d’aquesta tardor, doncs millor que millor. L’art es mou, la cultura es fa externa i els ciutadans i ciutadanes poden apreciar-lo, mentre passegen pel carrer.

La regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Burjassot, dirigida per Javier Naharros, presenta l’exposició “Acció i reacció”, la primera programada després d’aquests mesos protagonitzats per l’esclat de la pandèmia, el confinament, la desescalada i les continuades i diverses recomanacions sanitàries. La mostra, signada per Carlos Enrique Rojas, ja penja de les façanes de la Casa de Cultura del municipi, concretament de la façana del carrer Mariana Pineda, de la de Pintor Goya i de la façana interior que dona a la plaça on es troba l’Auditori. Es pot contemplar, quantes vegades es vulga, per no necessitar horari de visita, fins a finals d’enguany.

Segons les mateixes paraules de l’autor, Carlos, veneçolà, veí de Burjassot des de fa temps, preferentment escultor, però practicant també d’altres disciplines artístiques, “aquesta és una mostra que planteja una nova proposta de normalitat. En funció d’unes circumstàncies, extraordinàries per a tots, generades per la pandèmia, és inherent a la naturalesa humana una reacció, una adaptació per a així recuperar i continuar construint aquesta vida social que tant precisem els éssers “socials”. L’art, igual que la vida, mai es deté, la història el corrobora i el present confirma que no serem passius en el nostre caminar, sinó que generarem sempre eixides alternatives i creatives, perquè així ha estat sempre, en el transcórrer dels temps”.

Els quadres, en acrílic, que componen l’exposició, estan protegits per un material impermeable que els resguarda del sol i de les possibles inclemències meteorològiques.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × cinc =