25n
25N
25N

Art i cultura, aquest cap de setmana, en Benimaclet conFusion Festival

València Extra ha parlat amb l’organització d’este espectacular festival, que tindrà lloc el 15 i 16 d’octubre

Art i cultura, aquest cap de setmana, en Benimaclet conFusion Festival
14/10/2016 -

L’any 2014, un grup d’amics van decidir unir-se per a acostar al públic la cultura, i donar a conéixer les diferents formes d’expressió artística. Però, alhora, es van proposar fusionar els espais públics, amb espais no convencionals. Així, va sorgir Benimaclet conFusion Festival.

400 activitats gratuïtes per a tots els públics, 63 espais, entre cases particulars, associacions culturals, comerços i espais públics, on gaudir de l’art en tota la seua esplendor i un barri, Benimaclet, que s’ha convertit en un referent cultural a València. Tot això, concentrat en un esdeveniment, que espera a més de 6.000 persones durant els dies 15 i 16 d’octubre.

València Extra ha parlat amb l’organització d’aquest festival que, d’una banda, ha volgut agrair a tots els artistes que han presentat les seues propostes per a participar en aquest esdeveniment, i a tots els veïns del barri de Benimaclet que, desinteressadament, han cedit els seus espais privats perquè es puguen desenvolupar tots els espectacles. I és que, en aquesta edició, el nombre de voluntaris que s’han involucrat en l’organització d’este festival ha superat, amb nota, el d’altres anys.

I d’altra banda, també ens ha desvetlat algunes novetats com per exemple, la visita d’un estudi arquitectònic de Galícia, que muntarà un pavelló on es realitzarà, entre altres coses, l’acte de clausura del festival, o la rehabilitació d’un solar, propietat de l’ajuntament, que, gràcies a l’ajuda dels voluntaris i veïns del barri, estarà obert al públic després de dècades d’abandonament.

Finalment, des de l’organització també han volgut expressar la seua satisfacció pel bon acolliment del Benimaclet conFusion Festival. I és que a més de comptar amb persones del barri, com a dissenyadors gràfics o comunicadors en línia, per a portar endavant aquest projecte, aquest esdeveniment els ha unit encara més.

Aquest cap de setmana, els carrers de Benimaclet seran testimonis de concerts, obres teatrals, espectacles circenses, exposicions, curtmetratges, obres de street art, tallers, i molt més. Un gran nombre de propostes culturals que no solament mostraran l’ànima d’aquest barri, sinó que a més, pretenen fomentar la lliure expressió artística.

Pots consultar tota la programació del Benimaclet conFusion Festival en aquesta adreça: www.orfheo.org

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × 2 =

museo prehistoria