caixa popular

Art edetà en la Fira i Festes de Sant Miquel 2017

Les obres d’artistes de Llíria protagonitzen les exposicions que s’inauguren en el marc de les festes locals

Art edetà en la Fira i Festes de Sant Miquel 2017
13/09/2017 -

Artistes locals i les seues obres tindran una important presència durant la Fira i Festes de Sant Miquel 2017, amb la inauguració de diferents exposicions que mostren a veïns i visitants les obres més característiques de dos dels artistes més reconeguts de Llíria.

Aquest divendres, 15 de setembre, Ca la Vila inaugura l’exposició “Silvestre Moros, 20 escultures 1 escultor”, que recull una meticulosa selecció de les últimes obres de l’escultor edetà. D’aquesta forma, la capacitat expressiva de l’artista, la plasticitat i dinamisme del seu estil, així com el ritme i el moviment curvilini de les seues escultures, es mostren de forma excepcional en aquesta exposició de peces úniques elaborades en bronze, fusta, acer i marbre.

L’exposició podrà visitar-se fins al 30 de setembre a la sala d’exposicions de Ca la Vila, de 19 a 21 hores, inclosos els diumenges i festius d’11:30 a 13:30 hores.

De la mateixa forma, Llíria també acollirà l’exposició “José Manaut, pintor edetano (Llíria, 1898 – Madrid, 1971)”, que de forma extraordinària reunirà obres del consagrat pintor de Llíria, amb quadres i dibuixos de la col·lecció de l’Ajuntament de Llíria i del Museu Manaut de València. L’estil i llegat del que fos deixeble de Joaquín Sorolla i un dels màxims representants del surrealisme al nivell nacional, es podran visitar des del 22 de setembre a l’11 d’octubre, de 19 a 21 hores en el Forn de la Vila.

Així mateix, demà dijous s’inaugurarà l’exposició “Extinció”, amb els treballs dels alumnes del taller de ceràmica de l’Escola d’Adults de Llíria, que es podrà visitar del 15 de setembre a l’11 d’octubre al Centre Multiusos, dins del seu horari habitual d’obertura.


mostra viva 2018

xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

16 − nou =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris