25n
25N
25N

Arriben les festes del Santíssim Crist del Consol de Paiporta

Arriben les festes del Santíssim Crist del Consol de Paiporta
05/08/2016 -

Paiporta obri hui les festes en honor al Santíssim Crist del Consol, organitzades pels clavaris, i que es perllongaran tot el cap de setmana. L’activitat comença amb el trasllat del Crist, a les 22.30 hores, i el repartiment d’orxata i la nit d’albaes, a la Plaça de l’Església de Sant Jordi. Aquestes celebracions són el preludi de les Festes Populars 2016, que començaran el proper dimecres 10 d’agost.

Les activitats de la festivitat del Crist continuaran dissabte, amb la tradicionald benedicció de vehicles, a les 20.00 hores, i un concurs de paelles al Carrer Antonio Machado que començarà a les 21.00 hores. El diumenge s’iniciarà amb el passacarrer amb focs d’artifici a les 8.00 hores, la missa a les 12.00 hores, i la processó, a les 21.00 hores.

D’altra banda, l’Ajuntament ha ampliat el termini d’inscripció per a dos dels actes més populars de les festes, el Sopar Popular, i la Festa del Melonet. Aquelles persones interessades tenen temps fins al pròxim dilluns 8 d’agost a l’Oficina UNICA.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 − 17 =