caixa popular

Arriben a València La llum de Sara Baras i totes les seues “Ombres”

Arriben a València La llum de Sara Baras i totes les seues “Ombres”
10/08/2017 -

L’artista gaditana puja a l’escenari del centenari Teatre Olympia de València el seu nou espectacle “Ombres” des del 14 fins al 23 de desembre.

Aquest nou espectacle demostra l’evolució definitiva de l’art que protagonitza Sara Baras. Conjuga en escena i de la manera més brillant, el modern i l’actual, fent ús de recursos tècnics de primer ordre amb la màgia i el sentiment que té l’essència del flamenc, patrimoni cultural de la humanitat. Utilitzant com a fil conductor la seua emblemàtica “Farruca” reuneix ritmes, cadències i cultures del món en una simbiosi que no té precedents.

Ja estan a la venda les entrades en la WEB del Teatre Olympia www.teatro-olympia.com, que no podia acomiadar l’any del seu primer centenari amb més “lluentor” que presentant aquest espectacle en el qual la seua creadora, dirigeix i coreografia aquest viatge a través del món que és “Ombres”. La llum, els colors i la foscor ballaran al son dels apoteòsics peus de Sara Baras. Acompanyada com sempre dels millors: en la Creació de la Música el talent de Keko Baldomero, de dos artistes convidats de sòlid prestigi com són José Serrano en el ball i el famós saxofonista Tim Ries i de la sublim creació pictòrica del Garabatista Andrés Mèrida.

…i és que entre “Ombres” no tot el que es veu,
és el que realment es té davant els ulls
i Sara Baras està disposada a demostrar-ho a tota València…


xs puzol

mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × 4 =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris