25n
25N
25N

Arriba la cervesa de carabassa de Tyris per a Halloween

Arriba la cervesa de carabassa de Tyris per a Halloween
28/10/2016 -

La microcerveseria artesana 100% de València Tyris ha llançat una edició limitada de cervesa per a Halloween, amb la carabassa com a ingredient principal, per a celebrar la nit més terrorífica de l’any. El seu nom, Pimpampumkin Ale, es deu al tradicional pastís d’Estats Units pumpkin peu que s’elabora en Halloween, ja que està elaborat amb els ingredients més característics d’aquesta popular recepta.
Pimpampumkin Ale no està a la venda i solament es podrà gaudir en TYRIS on tap, el tap room de la marca situat en el Carme i en alguns bars de la ciutat.

Si eres un autèntic fan d’Halloween, sabràs que el pumpkin peu és el típic pastís de carabassa que es cuina en totes les cases d’Estats Units per a celebrar Halloween. En els ingredients més característics s’inspira aquesta edició exclusiva de cervesa que Tyris ha tret per a aquesta festivitat, l’origen americà de la qual, no ha impedit que cada vegada compte amb més arrelament en el nostre país.

“Pebre, clau, canyella, nou moscada, gingebre mòlt i per descomptat carabassa, però de València, de la nostra horta, perquè encara que Halloween és una tradició d’Estats Units, Tyris és 100% valenciana”. Així explica Dani Encalla, un dels cofundadors de Tyris i responsable de la producció, la composició d’aquesta cervesa que ja s’ha convertit en una tradició de la marca des del 2013.

Per la seua banda, Gonzalo Abia, ha definit aquesta cervesa com “terroríficament divertida” i assegura que es tracta d'”una acció que encaixa amb la filosofia de Tyris; perquè malgrat créixer i hui exportar a més de 7 països, seguim reptant-nos creativament, innovant i divertint-nos amb l’elaboració de cervesa”. A més, destaca que la presència de la carabassa
rostida “la torna especialment aromàtica i especiada, dolça, ressaltant el malt”.

L’edició limitada de Pimpampumkin Ale s’emmarca dins d’una sèrie d’idees que la microcerveseria ha preparat per a Halloween, com una visita terrorífica a la seua fàbrica, sorteigs o una festa en la seua Tap Room, entre altres que pots conéixer en les seues xarxes socials.

Tyris, una cervesa orgullosa de València.

Tyris és una cervesa artesana elaborada a València per Gonzalo Abia i Dani Encalla, dos amics apassionats per aquesta beguda que després de viatjar per Europa i conéixer la cultura cervesera d’altres països, van decidir que València mereixia una cervesa local.

Gonzalo i Dani es van conéixer en l’institut i va anar en un Erasmus a Alemanya, en descobrir la Llei de Puresa de 1516 i el respecte en l’elaboració de cervesa d’aquest país, quan es van interessar de forma especial per aquest món. En arribar a València, coincidint amb el tancament de la gran fàbrica de cervesa local situada en el barri de Patraix, decideixen apostar per emprendre.

Actualment Tyris elabora de forma regular 14 cerveses i està en un procés d’expansió nacional i internacional, a més compta amb el suport societari de Zriser.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × 5 =