25n
25N
25N

Arriba el fred a la Terrassa d'Estiu de Burjassot amb l'últim lliurament de la nova Ice Age

Arriba el fred a la Terrassa d'Estiu de Burjassot amb l'últim lliurament de la nova Ice Age
20/07/2016 -

En la Terrassa d’Estiu de Burjassot, que va obrir les seues portes a principis del mes de juliol, les més trepidants aventures per a tota la família, no cessen. Després del pas de Dory i de Sofia amb el seu amic el gegant, que van aconseguir una gran afluència de públic durant uns respectius caps de setmana de projecció, ara el cinema d’estiu de Burjassot acull l’últim lliurament de la saga Ice Age.

El divendres 22 de juliol, el dissabte 2 i el diumenge 24, sempre en una única sessió, a les 22h, i també amb un únic i econòmic preu d’entrada de 4 euros, l’Auditori de la Casa de Cultura acull la projecció de “Ice Age: el gran cataclismo”. Es tracta del cinqué lliurament d’aquesta comèdia d’animació i aventures creada per la 20h Century Fox i ambientada en la llunyana Edat de Gel.

En aquesta última aventura, l’obsessiva cerca de Scrat acaba provocant un accident: que un asteroide es dirigisca a la Terra, amenaçant d’acabar amb l’Edat de Gel. Sid, Manny, Diego i els altres membres de la rajada intentaran impedir-ho per tots els mitjans.

Després de comprovar si els divertits personatges d’esta comèdia aconsegueixen evitar el gran cataclisme, els ciutadans i ciutadanes de Burjassot encara podran gaudir d’una altra refrescant estrena estiuenca, l’últim cap de setmana de juliol, del 29 al 31, amb l’arribada a la Terrassa d’Estiu de “Ahora me ves 2”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

16 + cinc =