25n
25N
25N

Arriba al TEM Iberian Gangsters el primer musical inspirat en la corrupció valenciana

Arriba al TEM Iberian Gangsters el primer musical inspirat en la corrupció valenciana
14/02/2017 -

El Teatre El Musical acull el cap de setmana vinent la representació del musical Iberian Gangsters, el primer musical inspirat en la corrupció valenciana. El protagonista de la trama ens recorda la història del polític Rafael Blasco actualment a la presó condemnat per l’anomenada “Operació Cooperació”.

El protagonista és un madur polític, aficionat a cantar, que és a punt de ser jutjat amb altes probabilitats d’anar a presó. Des dels seus començaments en el Partit Comunista, passant pel socialisme fins a arribar a la dreta conservadora han passat quaranta anys. Quaranta anys compartits amb la seua dona, alt càrrec en diverses instàncies de la política cultural; i amb la seua filla, fervent admiradora seua, militant i jove promesa en el Partit.

No es penedeix de res. Tot el que ha fet ho ha fet perquè calia fer-ho. I no ha fet gens que no hagen fet molts altres. Però a través de la recerca que la seua filla es veu obligada a realitzar al costat del seu amant i futur secretari d’organització, es va assistint al viatge del seu pare des del servei públic fins a l’auto servei.

L´autor d´Iberian Gangsters, Julio Salvatierra, insisteix que es tracta d’una ficció encara que reconeix que la majoria dels espectadors valencians associaran ràpidament al personatge. “És difícil no tenir present en les nostres vides la corrupció a causa de la quantitat de notícies que diàriament apareixen en la premsa. Em va interessar molt el personatge per la transformació personal que va desenvolupar al llarg de la seua vida. L’obra està centrada en l’aspecte humà dels protagonistes de la corrupció perquè són persones fruits de la nostra societat no alienígenes arribats d’un altre planeta”, explica Salvatierra.

Iberian Gangsters es representarà en el Teatre El Musical en dos úniques funcions el dissabte 18 de febrer a les 20.30h i el diumenge 19 de febrer a les 19h.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × 2 =

museo prehistoria
museo prehistoria