25n
Orgull
Orgull

Arriba a València el Certamen Internacional d'Arts Escèniques Contemporànies

Del 3 al 6 de novembre, els barris de Russafa i Cabanyal acolliran un gran nombre d’espectacles artístics

Arriba a València el Certamen Internacional d'Arts Escèniques Contemporànies
31/10/2016 -

El International Network for Contemporary Performing Art (IETM) arriba a la ciutat de València. Aquest esdeveniment, que se celebra dues vegades a l’any en una ciutat del món, connectarà a més de 500 col·lectius teatrals, i reunirà al voltant de 700 especialistes. Tot un gran esdeveniment cultural del qual podrem gaudir del 3 al 6 de novembre.

Sota el títol ‘Crossroads’, en referència a les cruïlles davant les quals es troba aquest sector i les possibilitats d’actuació de cara al futur, es debatran temes com el rol de l’artista en la societat actual, els models de suports de les institucions públiques o l’impacte social dels projectes culturals, entre altres.

No obstant això, també hi haurà molt espectacle que, especialment, es concentrarà en els barris valencians de Russafa i Cabanyal. Més de 44 activitats i al voltant de 22 actuacions de dansa, teatre i circ es concentraran en espais públics com el Teatre Rialto, Las Naves, el Teatre Musical, la Sala Escalante i Matilde Salvador, però també en espais privats com Carme Teatre, Sala Zircó o Teatre Círculo, entre altres.

Aquest certamen, considerat com una de les xarxes d’arts escèniques contemporànies més importants d’Europa, no solament permetrà construir relacions amb socis internacionals, sinó que posicionarà a València com un model cultural d’arts escèniques en l’àmbit local, nacional i internacional.

El IETM comptarà amb un pressupost de 250.000 euros, aproximadament, gràcies a la col·laboració del Ministeri de Cultura, la Generalitat, la Diputació i l’Ajuntament de València.

I perquè no et perdes cap acte, pots consultar la programació punxant ací.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

10 + 15 =