25n
25N
25N

Arranquen les obres del nou centre municipal de serveis socials al Cabanyal

Arranquen les obres del nou centre municipal de serveis socials al Cabanyal
19/05/2020 -

La regidora de Servicis Socials de l’Ajuntament de València, Isabel Lozano, ha visitat hui l’inici de les obres del nou Centre Municipal de Servicis Socials (CMSS) que l’Ajuntament obrirà en el barri del Cabanyal, al carrer Reina 117.

Es tracta d’un immoble en cantonada que dóna a tres carrers pels quals té accés. L’edificació total és de 400 m², en dos altures, sobre una planta rectangular. En la planta baixa hi haurà una zona d’accés amb zona d’espera, equipament de banys per a dos sexes i adaptat, qautre despatxos individuals, pati descobert i despatx en paisatge amb capacitat per a vuit llocs de treball.

En planta primera es situarà el despatx de direcció, la sala de juntes, l’equipament de banys per a dos sexes i adaptat, tres despatxos individuals i despatx en paisatge amb capacitat per a vuit llocs de treball.

“Les obres consisteixen en una reforma integral, es demolirà completament tota l’estructura i distribució interior de l’edifici, mantenint les tres façanes per estar protegides patrimonialment”, ha explicat la regidora Lozano. Es redistribuiran les dos plantes per adaptar-les a normativa vigent i al seu torn optimitzar l’espai assistencial en el Centre. La totalitat de l’edifici serà accessible. El termini d’execució de les obres és de sis mesos i el pressupost de la intervenció de 605.658,24 euros.

Amb la intenció de poder desenvolupar una actuació interdisciplinària, tal com s’efectua en l’actual xarxa de centres d’atenció primària dependents de l’Ajuntament de València, (composta per 12 centres) l’equip tècnic del Centre Municipal de Servicis Socials del Cabanyal, estarà format per un lloc de direcció, vuit tècnics de treball social, tres educadors socials, un integrador social, un psicòloga, dos auxiliars administratius i dos subalterns, el que fa un total de 18 professionals.

“Este nou CMSS permetrà alliberar la càrrega de treball dels centres municipals de Natzaret, Trafalgar i Malva-rosa i farà una atenció integral de gestió d’ajudes socials de caràcter molt divers. València tenia una manca de centres socials molt acusada i per això l’anterior mandat vam obrir un nou centre a la Saïdia i, durant els pròxims tres anys, volem obrir tres més: al Cabanyal, a Benicalap i a Russafa”, ha conclòs la regidora Isabel Lozano.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × quatre =

Informacion coronavirus
escalante