25n
25N
25N

Arranquen les obres de les escoletes Minipoli i Sant Pau

Arranquen les obres de les escoletes Minipoli i Sant Pau
05/08/2019 -

La regidora de Gestió de Recursos, Luisa Notario, ha anunciat que han començat hui les obres de les ‘escoletes’ Minipoli i Sant Pau. D’altra banda, també ha confirmat que les de Gent Menuda i Pinedo començaren l’1 d’Agost i Quatre Carreres i Pardalets el 16 de juliol. El pla d’execució serà de tres setmanes en el cas de Minipoli i dos mesos en el cas de Sant Pau, «és a dir, que estaran acabades per a setembre», ha indicat Notario.

Aquestes actuacions es realitzen a través de la inversió de 380.000 euros per a millorar el funcionament de deu ‘escoletes’ de propietat municipal, mitjançant la subvenció atorgada per la Diputació de València el desembre de 2018 per al Pla de Millora d’Espais Educatius Municipals.

«Estem en període de vacances escolars i és el moment de millorar els centres educatius. És molt important que els xiquets i xiquetes de València puguen comptar amb les millors instal·lacions possibles també en les etapes més primerenques de la seua educació», ha dit Notario.

«Parlar d’ensenyament no implica només models educatius, sinó també de la seua qualitat, i l’aposta de l’Ajuntament de València per la millora de la xarxa d’escoles públiques és ferma», ha recalcat Notario. «Els projectes de millora de les infraestructures que hem dissenyat arriben a molts barris i pretenen ser un degoteig constant que faça de l’ensenyament públic un instrument valuós en el futur dels nostres xiquets i xiquetes, amb el prestigi que li correspon», ha afegit.

D’aquesta forma, hui han començat les obres en aquests dos centres, que se sumen a les que ja estan en marxa en les ‘escoletes’ de Gent Menuda, Pardalets, Quatre Carreres i Pinedo. Notario ha manifestat que «aquestes obres són un exemple més de l’aposta educativa de l’Ajuntament». Així mateix, les obres en les ‘escoletes’ General Urrutia i Benicalap començaran la setmana vinent; mentre que les de Solc i Algirós tindran lloc al setembre.

La inversió de 380.000 euros per a realitzar les actuacions de millora del funcionament de 10 ‘escoletes’ de propietat municipal, procedeix de la subvenció atorgada el desembre de 2018 per la Diputació de València, dins del Pla de Millora d’Espais Educatius Municipals (Escoles Infantils, Conservatoris i Escoles Permanents d’Adults).

OBRES DE FUSTERIA, JARDINERIA I LLANTERNERIA…

A l”escoleta’ Minipoli se substituirà la base del paviment de gespa sintètica per una altra permeable que facilite l’evacuació de les aigües. També s’instal·larà un tub drenant que reculla eixa aigua. Es preveu posar una canaleta de recollida d’aigua a peu de la porta d’accés oest que evite la penetració d’aigua a l’interior de l’edifici. I també es revisaran tots els panells instal·lats i el correcte ancoratge d’aquests. Finalment es revisarà la coberta i s’arreglaran les humitats i goteres aparegudes.

Pel que fa a l’escoleta Sant Pau, les actuacions a realitzar són la retirada dels voladissos en portes corredisses de les aules i llimat de forats, també es farà el desmuntatge dels punts de llum de l’entrada de l’escola infantil i s’instal·laran lluminàries noves d’exterior. Es crearà un despatx nou amb mampara de vidre, se segellaran totes les fusteries, per atorgar una major estanquitat, ja que es troben deteriorades. D’altra banda es farà un aixecat de tot l’arbrat i s’ampliarà l’espai dels escocells.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 − 6 =