25n
25N
25N

Comencen les obres del Camí Fondo del Grau

Sandra Gómez destaca que “es tracta d’un projecte que farà que esta zona, que ha estat condicionada pel circuit de Fórmula 1, siga més verda, més concorde al voltant del barri i compte amb major habitatge accessible

Comencen les obres del Camí Fondo del Grau
14/09/2020 -

Les obres en el Camí Fondo del Grau han començat hui. “Este projecte farà que esta zona siga més verda, més concorde al voltant del barri i compte amb major nombre d’habitatges accessibles, i un total de 560 noves», tal com ha anunciat hui la vicealcaldessa i regidora de Desenvolupament i Renovació Urbana, Sandra Gómez.

“Esta actuació- en paraules de Sandra Gómez- suposa un impuls per a una zona que durant anys ha estat abandonada, degradada i condicionada pel circuit de la Fórmula 1”. A més, l’edil ha recordat que “al costat de projectes com el de la Farinera com a centre d’iniciatives empresarials i d’innovació, estem regenerant un nou teixit residencial amb les noves directrius d’urbanisme que estem duent a terme en eixa València consolidada, més accessible i sostenible”.

Sandra Gómez que ha precisat que els treballs s’han iniciat ara per raons de la crisi generada pel COVID-19, ha indicat que este Programa d’Actuació Integrada es va adjudicar en 2004 i es trobava paralitzat des que el seu agent urbanitzador va entrar en concurs de creditors. La vicealcaldessa ha recordat que “l’actual planejament respon a la proposta original, i que l’anterior govern municipal havia modificat per a introduir edificis terciaris de fins a 21 altures”.

“Ara s’esmena tornant al planejament original, amb edificis menys alts» que, en opinió de Gomez, és “més equiparable a la tipologia del barri del Grau, seguint en la línia de protegir l’autenticitat dels nostres barris”. La regidora ha ressaltat que este pla incorpora millores respecte a les condicions d’ordenació (en relació a les tipologies de l’edificació), passant a edificació en bloc obert amb alineació a façana, predominant en la zona de l’avinguda de França. Igualment, ha apuntat que “també millora respecte a la reordenació de la distribució dels espais lliures públics i privats”.

L’ordenació detallada de la Unitat d’Execució de Camí Fondo del Grau compta amb una superfície de 47.515,87 m², i un sòl dotacional públic de 37.713,02 m². A zones verdes corresponen 7.083,27 m² i a equipaments, 12.539,91 m².

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quinze − sis =