25n
25N
25N

Ja han començat les obres per a condicionar l'antic hospital la Fe

El President Ximo Puig va avançar que es condicionaria una zona de l’antiga Fe amb un total de 76 llits

18/03/2020 -

Ja han arrancat les obres per a condicionar l’antic hospital la Fe. Així ho han confirmat fonts de Presidència amb un vídeo on es pot veure l’inici ja de les obres.

El President Ximo Puig ja va avançar que s’anava a condicionar una zona de l’antiga Fe per a habilitar un total de 76 llits. Es tracta de l’antiga Escola d’Infermeria de la Fe. Les obres acaben de començar aquest mateix dimecres i estaran finalitzades en el termini de 10 dies.

Puig ha avançat que la Conselleria de Sanitat Universal habilitarà, per si resultara necessari, un total de 367 llits en diferents instal·lacions, en col·laboració amb les conselleries de Polítiques Inclusives i Educació i les diputacions de València, Castelló i Alacant. A més, es buscaran més instal·lacions per a incrementar aquests recursos.

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ja ha destacat que l’assistència sanitària per a atendre l’emergència del coronavirus està garantida, amb 3.599 llits disponibles en l’actualitat en els centres hospitalaris de la xarxa pública i privada.

A la província de València (136 llits), s’incorporaran, a més dels 76 llits en les instal·lacions de l’hospital La Fe del barri de Campanar, altres 60 en el complex sociosanitari de Bétera, dependent de la Diputació de València.

A la província d’Alacant (166 places), es comptarà amb 54 places del complex socioassistencial Doctor Esquerdo de la Diputació d’Alacant, i 72 places en la residència Fina Vídues de Torrevieja i 40 places en el centre Mossen Cirilo d’Alcoi, tots dos recursos pertanyents a la Generalitat i que encara no s’han posat en servei.

A la província de Castelló (65 places) s’habilitaran 40 places en el centre de tecnificació esportiva de Vila-real, dependent d’Educació, i 25 llits en el complex Penyeta Roja de la Diputació de Castelló.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × dos =

caixaontinyent
paterna