25n
25N
25N

Arranquen les obres de condicionament al Conservatori José Iturbi

Arranquen les obres de condicionament al Conservatori José Iturbi
26/10/2020 -

Aquesta setmana comencen les obres de millora i condicionament en les instal·lacions del Conservatori José Iturbi, un edifici construït en 2002 “que presenta freqüentment problemes de filtracions d’aigua quan plou”, tal com ha informat la regidora de Gestió de Recursos de l’Ajuntament de València, Luisa Notario.

La intervenció (unes obres tindran una durada estimada de dos mesos i el pressupost total abasta els 37.998,36 euros, IVA inclòs) permetrà solucionar eixe problema d’entrada d’aigua a l’interior de l’edifici a través de la fusteria i dels murs exteriors, així com la creació d’embassaments en el recinte. A més, Notario ha afirmat que s’aprofitarà aquesta actuació per a millorar la connectivitat en tot l’edifici amb zones wifi, més punts de so de l’auditori, l’ampliació de la porta d’accés a una aula i la millora dels espais enjardinats.

“Hem planificat aquesta intervenció perquè no comporte el tancament del conservatori i els treballs que generen molèsties s’executaran fora de l’horari acadèmic mentre que els que es realitzen en l’exterior tindran aparellada l’habilitació de zones de pas alternatives”, ha detallat la regidora.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un + 17 =

25n horta sud