25n
25N
25N

La Comunitat Valenciana inicia la vacunació del personal sanitari de primera línia

La Comunitat Valenciana inicia la vacunació del personal sanitari de primera línia
08/01/2021 -

La Comunitat Valenciana ha iniciat hui el procés de vacunació del personal sanitari de primera línia mentrestant, en paral·lel, es continua la vacunació d’usuaris i treballadors de residències.

Es considera personal de primera línia el que té major risc d’exposició per dur a terme activitats en l’atenció directa de pacients COVID (contacte estret i amb major temps d’exposició), així com per tindre major probabilitat de tindre contacte amb una persona amb infecció. A més, aquest grup de població també està prioritzat pels principis de benefici social i reciprocitat.

La vacunació s’ha iniciat de manera simultània amb el repartiment de dosi de la vacuna de Pfizer entre tots els Departaments de Salut de la Comunitat Valenciana.

El procés de vacunació a professionals sanitaris, tant en atenció primària com en hospitalària, es prolongarà durant tot el cap de setmana incloent aquest dissabte i el diumenge.

Isabel Cantarino, coordinadora d’infermeria del Centre de Salut Benimaclet de València, ha explicat la importància que té que “els professionals sanitaris estiguem protegits amb la vacuna, per a poder protegir la salut dels nostres pacients”.

L’infermer Roberto Martín, que apareix rebent la vacuna, i la infermera Laura Sebastián han sigut els primers professionals que han rebut la primera dosi de la vacuna en el centre de salut de Benimaclet.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

6 + tres =