25n
25N
25N

Arranca la I Setmana Esportiva-Cultural del barri de Natzaret

Arranca la I Setmana Esportiva-Cultural del barri de Natzaret
25/06/2018 -

Hui ha començat la I Setmana Esportiva-Cultural del barri de Natzaret que inclou un ampli programa d’activitats gratuïtes per a jóvens i majors, que durant tota la setmana es desenvoluparan en el Poliesportiu Municipal de Natzaret. La iniciativa d’oci i esport ha sigut coordinada per la Fundació Esportiva Municipal de València en col·laboració amb diferents col·legis, associacions i entitats esportives del barri.

Entre les organitzacions participants es troba l’Associació Arca de Natzaret, Associació de Veïns i Veïnes de Natzaret, Associació de Veïns Natzaret Units, l’Associació GYM Natzaret i el Projecte NSD+Natzaret. Així mateix, també ha col·laborat el Club Esportiu Atlètic Natzaret, el C.D. Don Bosco, el C.D Waterpolo Túria, el Col·legi d’Educació Infantil i Primària Ausiàs March i el Centre Concertat d’Ensenyament Sant Magdalena Sofia. La setmana finalitzarà amb la «8K i Milla Solidària València Natzaret NSD+», organitzada pel Projecte NSD+Natzaret, del Col·legi La Nostra Senyora dels Desemparats.

Esports com el waterpolo, gimnàstica, natació, bàsquet, ioga, tai-txí, futbol o pilates són alguns dels quals es podran practicar al llarg d’aquests dies. A més, també s’impartiran diferents xarrades relacionades amb la importància de l’exercici físic per al desenvolupament i inclusió dels diferents grups socials.

«S’ha fet un gran esforç per part de les associacions ciutadanes que han participat en l’organització d’aquesta I Setmana Esportiu Cultural de Natzaret juntament amb la Fundació Esportiva Municipal. El resultat és àmpliament satisfactori i el nostre repte serà seguir treballant tots junts, per a açò no escatimarem esforços», ha declarat Maite Girau, Regidora de Sanitat, Salut i Esports i també Presidenta de la FDM.

La primera edició de la Setmana Esportiva Cultural de Natzaret va ser una de les propostes que es van tractar en la Comissió Esportiva del barri de Natzaret a la fi del passat curs 2017/2018. Amb la posada en marxa d’aquesta iniciativa es pretén donar a conéixer l’oferta esportiva municipal per al barri, així com reconéixer l’esforç i treball social que duen a terme totes entitats i associacions de Natzaret.

Per a poder participar en qualsevol de les activitats és necessari haver-se inscrit prèviament en una de les seus de les entitats col·laboradores que participen en la programació.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × tres =

CCCC
torrent