25n
25N
25N

S'inicia la poda dels 356 arbres de l'avinguda del Port

Al mateix temps s’està plantat nou arbrat dins el projecte “Una València més verda”

S'inicia la poda dels 356 arbres de l'avinguda del Port
10/11/2019 -

El regidor d’Ecologia Urbana i vicealcalde, Sergi Campillo, ha valorat els treballs de poda que es fan periòdicament i ha explicat que “encara que els recursos són limitats, atenem totes les queixes i es prioritza en la seua programació la seguretat de les persones i dels bens materials dels veïns i veïnes de la nostra ciutat”. La finalització de les actuacions d’esporga del total de l’arbrat a l’avinguda del Port està prevista per a principis del mes de gener de 2020, tenint en compte les vacances nadalenques.

L’Ajuntament de València ha iniciat els treballs d’esporga de l’arbrat de l’avinguda del Port. Es tracta de 356 arbres, com ha explicat el regidor d’Ecologia Urbana i vicealcalde, Sergi Campillo. L’equip destinat a estes tasques està format per dos oficials esporgadors, un operari, una plataforma d’esporga i un camió de recollida de restes. El consistori ha previst que les actuacions finalitzen a principis del mes de gener de 2020, tenint en compte les vacances nadalenques. Campillo ha demanat disculpes per les possibles molèsties que es puguen causar però “quan acaben permetrà gaudir els veïns i veïnes d’un espai públic verd de qualitat”.

De les 365 espècies arbòries de l’avinguda del Port, 235 unitats són ficus. La resta són tarongers i palmàcies nanes plantades en jardineres, de l’espècie Phoenix Robellini. Destacar que l’esporga dels ficus, que és majoritària a la zona es realitzarà en forma cilíndrica per tal de reduir les molèsties que genera el ràpid creixement d’esta espècie quant a la seua proximitat a les façanes. Esta forma també permetrà que passe major quantitat de llum.

Estes actuacions coincidixen en el temps a la mateixa vegada amb la plantació d’arbrat que s’està realitzant amb l’execució del projecte “Una València més verda”, en el qual s’està procedint a la plantació d’escocells buits, així com la substitució d’alguns exemplars existents. També s’han hagut d’anul·lar 3 escocells per instal·lacions com ara cablejats o desguassos.

El regidor d’Ecologia Urbana i vicealcalde, Sergi Campillo, ha valorat el treballs de poda que es fan periòdicament i ha avançat que, mentre s’està estudiant el nou contracte de jardineria, amb l’actual “encara que els recursos són limitats atenem totes les queixes i tenim una programació d’esporga que prioritza la seguretat de les persones i dels bens materials dels veïns i veïnes de la nostra ciutat com, per exemple, ara estem fent en l’avinguda del Port”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × 4 =

Informacion coronavirus
el puig