25n
25N
25N

Arranca la selecció de nous talents del motor becats per la Diputació de València

El Circuit Ricardo Tormo engega una nova temporada de selecció de pilots de Minimotos de la Cuna de Campeones

Arranca la selecció de nous talents del motor becats per la Diputació de València
10/01/2018 -

Diputació de València, a través del programa València Esports, es prepara per a descobrir i becar a les noves promeses del motor. Ho farà a través de la convocatòria del Circuit Ricardo Tormo, una nova trucada als millors pilots de motociclisme de la província, que competiran per a veure qui mereix formar part del major programa de promoció de joves pilots de Minimotos de la Cuna de Campeones.

 

“Es tracta d’un acte de suport al programa Cuna de Campeones, una iniciativa molt important per a ajudar als esportistes a formar-se i arribar a ser un dia professionals”, ha assenyalat la diputada responsable de l’àrea, Isabel García, qui ha afegit que “sense el suport de les institucions molts joves no podrien practicar esport”. “La Diputació amb les seues beques pretén facilitar el camí en eixa formació per a convertir-se en pilots i poder competir en els àmbits nacional i internacional”.

 

Les proves de selecció es duran a terme en la pista de l’escola de conducció, dins de les instal·lacions de Cheste, i tindran lloc el dissabte 20 de gener. El Circuit ha convocat a joves pilots d’entre 6 i 9 anys d’edat amb o sense experiència. La inscripció està oberta en la pàgina web de la Cuna de Campeones: www.cunadecampeones.es.

 

En les proves de selecció els pilots lluitaran per les beques que atorguen tant la Cuna de Campeones com la Diputació de València a través del programa València Esports. El número total de beques serà de cinc: dos totals (60%) i tres semibeques (30%).

 

El primer impuls per a joves talents amb futur

 

Les beques permetran als pilots participar en el nacional de Minivelocidad i seran d’ajuda per a cobrir part de la inscripció, de la minimoto, de la vestimenta i del casc. Tot açò sota els colors de la Cuna de Campeones, escola campiona de Minimotos, MiniGP 110 i Moto5 en 2017.

 

Per a aconseguir aquestes ajudes es valorarà, entre altres aspectes, el nivell competitiu. Així mateix, es tindrà en compte l’experiència en la categoria i, una cosa que la Cuna de Campeones sempre ha tingut molt en compte, les qualificacions acadèmiques.

 

Els xicotets pilots gaudiran d’una experiència inoblidable en el seu primer esdeveniment de l’any que els servirà per a coneixer als qui seran els seus companys i rivals en la primera carrera de la temporada 2018 de la RFME Copa d’Espanya de Minivelocidad, la qual començarà el 15 d’abril en el mateix Circuit Ricardo Tormo.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

disset + tretze =