25n
25N
25N

Arranca la programació nadalenca a Torrent

Arranca la programació nadalenca a Torrent
21/12/2017 -

Aquest cap de setmana, la ciutat de Torrent es troba immersa en plenes festes nadalenques amb una agenda repleta d’activitats. La jornada del diumenge començarà amb l’obertura del programa de Nadal. Els xiquets i xiquetes comptaran amb animació infantil a càrrec de Drac Màgic Teatre. A partir de les 12 h en la carpa, instal·lada als peus de la Torre. Al mateix temps, els més xicotets, i no tan xicotets, podran gaudir de la pel·lícula Hotel Transsilvània 2; un film en valencià que omplirà de riures la sala de cinema CAM. A les 12 h.
La diversió continua en el Centre Ambiental El Vedat amb un taller de reciclatge de taps. Una activitat que fomenta la creativitat, on cada xiquet i xiqueta crearà el seu propi robot reciclat amb taps al mateix, temps que aprendran a ser consumidors responsables.

Música

L’Auditori acull un espectacle de nadales amb la bellesa i elegància dels carols anglesos i la simpatia de les Christmas songsamericanes. El grup Neovocalis transportarà als assistents a un món de màgia i Nadal. El divendres a les 10.30 h.

D’altra banda, l’Orfeó Polifònic del Cercle Catòlic ofereix un concert de Nadal en l’Auditori. El dissabte a les 18.30 h.

Programació persones majors

Per a celebrar la Nit de Nadal, l’ajuntament ha preparat un sopar per a acompanyar a les persones majors que, per diferents circumstàncies, no tenen amb qui passar aquesta nit especial.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

15 − 9 =

bombers
bombers