caixa popular

Arranca el XXIV Trofeu Ciutat de València de Futbol Platja – II Copa Falles

Arranca el XXIV Trofeu Ciutat de València de Futbol Platja – II Copa Falles
09/07/2017 -

La platja de les Arenes de València acollirà els pròxims dies 15 i 16 de juliol la 24 edició del Trofeu de Futbol Platja “Ciutat de València”, el torneig estiuenc de les platges valencianes per excel·lència. A més del Futbol Platja Amateur de primer nivell, les Comissions falleres de la ciutat dirimiran per portar-se la segona edició de la Copa Falles. La presentació tindrà lloc el dimecres a les 12.30 en La Petxina.

Aquest esdeveniment s’ha convertit en pocs anys en una cita obligada per a tots els amants dels esports estiuencs. Malgrat la seua joventut, és una modalitat que ha arrelat molt de pressa i que ha crescut en nombre de practicants i d’espectadors, fins a convertir-se en un esport que es juga durant quasi tot l’any. Empare Furtat Òptics, campió l’any anterior, espera ja el seu successor a València.

I és que, València pot sentir-se orgullosa de ser la primera ciutat espanyola en la qual es va jugar un torneig d’aquest esport l’any 1994. Des d’eixe instant són molts els llocs que aposten pel Futbol Platja.

Les comissions falleres tornen a l’arena

Davant l’èxit de l’any passat, el Trofeu acollirà la segona edició de la Copa de Falles. D’aquesta forma, el Trofeu Ciutat de València, torna a dividir el seu quadre de participants en dues competicions. Així, d’una banda, es disputarà la XXIV edició del torneig de futbol platja en categoria masculina i femenina amateurs en la qual es donaran cita bona part dels millors equips de Futbol Platja procedents de diferents punts de la nostra geografia i, per un altre, les comissions falleres pugnaran per saber qui és la millor sobre l’arena. La Comissió Just Vilar-Comprat del Cabanyal, campiona l’any passat cerca qui li succeïsca.

1ª Copa Valenciana sub 15

Amb la finalitat d’estendre l’esport del futbol platja a tots els sectors de la població, Futplaya enguany ha pensat en els més joves i ha creat la Iª Copa Valenciana sub 15. CD Malilla, Fonteta CF, València CF i UD Alzira seran els equips que participaran en aquesta experiència pilot pensada perquè els més joves s’inicien en aquest apassionant món del futbol platja. La composició dels equips és mixta.

Triangular d’exhibició entre València CF, Llevant UD i Fonteta

Amb tot, el plat fort que ofereix el torneig enguany és el triangular d’exhibició entre els equips capdavanters de la ciutat. Així, València CF, Llevant UD i Fonteta, que recentment han lluitat per classificar-se per a la fase final de la Lliga Nacional, es veuran les cares sobre les arenes de València per a reeditar els duels més interessants del Futbol Platja nacional.

A més, com totes les edicions organitzades també es jugarà un partit d’exhibició. Amb ell cerquem un acostament de col·lectius interessants i que pot donar una espenta al futbol platja. El partit ho disputen exjugadors de futbol del València CF, Llevant UD, jugadors d’equips nacionals de Futbol Sala, personatges de la societat valenciana, així com una selecció de periodistes esportius de la ciutat.

Una de les claus de l’èxit de les passades edicions del Trofeu de Futbol Platja “Ciutat de València” ha estat en el suport institucional i en aquesta ocasió no han faltat a la cita. Així,

La Generalitat Valenciana, Diputació de València i l’Ajuntament de València s’han bolcat amb aquesta iniciativa, i també ha sigut bàsic durant tots aquests anys el suport privat d’entitats properes com Coca-cola, Amstel, Kelme, Vijusa, Dacsa i Restaurant Gran Blau, sense les quals no es podria oferir aquest espectacular campionat.

València pot sentir-se orgullosa de ser la primera ciutat espanyola en la qual es va jugar un torneig d’aquest esport l’any 1994. Des d’eixe instant són molts els llocs que aposten pel Futbol Platja.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 − 4 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats
25n Foios