25n
Orgull
Orgull

Arranca la campanya 'El teu barri en el mapa' a Sant Marcel·lí

Borja Sanjuán destaca que la prioritat dels socialistes és situar en el mapa a tots els barris de la ciutat enfront dels models elitistes

Arranca la campanya 'El teu barri en el mapa' a Sant Marcel·lí
15/06/2021 -

Els socialistes de València han posat en marxa en Sant Marcel·lí la campanya ‘El teu barri en el mapa’, una iniciativa mitjançant la qual reivindiquen la importància dels barris de la ciutat i reverteixen l’oblit al qual els ha sotmés històricament la dreta, segons ha explicat el portaveu dels socialistes, Borja Sanjuán. Per a Sanjuán, “la prioritat és situar en el mapa a tots i cadascun dels barris de València i deixar enrere el model elitista que només saca en les postals de la ciutat a uns pocs barris privilegiats i desatén els de les famílies treballadores”.

Els socialistes creuen que tots els barris de la ciutat mereixen aparéixer en les postals de València i per a això han treballat des del govern municipal, desenvolupant inversions fonamentals que construeixen unes postals noves en les quals els barris que la dreta va abandonar tornen a ser protagonistes. Un clar exemple de l’esforç dels socialistes per retornar la importància als barris és Sant Marcel·lí, en la plaça del qual se celebrarà aquest dissabte a les 10.30 hores un acte amb els veïns i veïnes del barri.

“Sant Marcel·lí torna a ser ara un barri de postal gràcies a les inversions desenvolupades per l’Ajuntament de València com la conversió en zona de vianants de la plaça de Sant Marcel·lí, que ha recuperat un gran espai públic per als veïns, l’acord amb Adif per a crear una nova zona enjardinada o la reforma de la instal·lació esportiva on el Club de Bàsquet Petraher treballa amb més de 400 nens, una actuació que ha desenvolupat la regidora d’Esports, Pilar Bernabé”, ha destacat Sanjuán.

El barri, a més, afronta la seua pròxima reconversió verda, ja que forma part del projecte del Gran Corredor Verd VLC Sud que impulsa la Regidoria de Desenvolupament Urbà i que connectarà el Parc Central amb el nou llit del Túria mitjançant una nova infraestructura verda que recorrerà tots els barris del sud de la ciutat i que permetrà també l’ampliació del Parc de la Rambleta. Les inversions en el districte es completaran amb una millora de la mobilitat, ja que el consistori també treballa en la inclusió de Sant Marcel·lí, Sant Isidre, Malilla i Font de Sant Lluís en el nou Pla de Mobilitat de l’Àrea Metropolitana perquè es contemple l’extensió del servei de Metrovalencia als barris del sud de la ciutat.

Les inversions realitzades han convertit a Sant Marcel·lí en una de les imatges de la nova València dels barris treballadors, una postal que els socialistes estan distribuint per totes les bústies del barri. El dissabte a les 10.30 hores en la plaça de Sant Marcel·lí també se celebrarà un esmorzar amb tots els veïns i veïnes en el qual intervindran Borja Sanjuán com a portaveu del partit i Pilar Bernabé com a presidenta de la junta de districte de Patraix. En l’acte també es donarà veu a les entitats més representatives del barri.

Igualment, al llarg de la setmana, els regidors socialistes de l’Ajuntament de València visitaran el barri per a reunir-se amb les diferents associacions i plataformes que componen el teixit associatiu del barri. Els contactes amb veïns, Ampas, majors i falles serviran per a analitzar les inversions realitzades i les programades des del consistori i incorporar les seues reivindicacions a l’agenda municipal.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

9 + 8 =