25n
25N
25N

Comença la campanya Previfoc 2020 de Torrent

27 voluntaris i voluntàries de Protecció Civil, formant grups d’entre 2 i 8 persones per dia, vigilaran les zones boscoses del municipi al llarg de tot l’estiu

Comença la campanya Previfoc 2020 de Torrent
02/06/2020 -

Amb l’arribada del mes de juny i l’augment de les temperatures, l’Ajuntament de Torrent i Protecció Civil han posat en marxa la campanya Previfoc 2020, en la qual treballaran els 27 voluntaris i voluntàries de l’agrupació, formant grups d’acció d’entre 2 i 8 persones per dia. D’aquesta manera, durant tot l’estiu es vigilaran les zones boscoses del municipi perquè en cas de sorgir una amenaça d’incendi, aquest puga ser reduït i apagat ràpidament, evitant riscos majors.

Per a aquestes tasques de prevenció, Protecció Civil disposa de 2 vehicles lleugers i 2 camions per a extinció d’incendis. Igualment, els voluntaris i voluntàries estaran dotats dels equips EPIS adequats davant la situació actual. A més, dos voluntaris s’han format en extinció d’incendis forestals.

Els torns de vigilància van començar a realitzar-se ahir, dilluns 1 de juny, i continuaran, de moment, cada dia de 15 a 21 h, ja que durant els matins Protecció Civil duu a terme serveis en relació amb la COVID-19.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

15 + 5 =