25n
25N
25N

Arranca la Campanya de Nadal en les Grans Superfícies

Arranca la Campanya de Nadal en les Grans Superfícies
06/12/2018 -

L’Associació Nacional de Grans Empreses de la Distribució (Anged) Comunitat Valenciana ha assegurat que les companyies de distribució mostren un “prudent optimisme” respecte a l’actual campanya de Nadal, que ha arrancat amb creixement en vendes respecte a 2017.

Com a raons, l’organització ha apuntat que enguany ha millorat la capacitat econòmica de les famílies, que en els últims mesos s’han recuperat les vendes, hi ha hagut una lleugera recuperació de la confiança dels consumidors i el mercat laboral també ha començat a tenir una tendència positiva.

Per al pont, aquest dijous, 6 de desembre, el festiu del dissabte 8 i el diumenge 9, les grans superfícies valencianes obriran de nou les seues portes per a facilitar les compres d’equipament familiar i, sobretot, donades les dates, la bestreta de les compres nadalenques. La previsió és rebre més d’1,3 milions de clients fins al final de la setmana, avança l’associació en un comunicat.

Les empreses d’Anged a la Comunitat han contractat prop de 4.000 persones per a reforçar les seues plantilles en aquesta campanya. Aquestes contractacions de temporada, que afecten majoritàriament a menors de 30 anys, estan relacionades amb les bones previsions d’increment del consum. El personal de les línies de caixa, els reponedors, treballadors de paqueteria i magatzem són els perfils que concentren la major part dels reforços.

ES CONSOLIDA L’OBERTURA EN DIUMENGES

Després de sis mesos d’obertura continuada en les Zones de Gran Afluència Turística (ZGAT), el portaveu autonòmic d’Anged, Joaquín Cerveró, ha destacat que es consolida la tendència del consumidor a visitar els establiments els diumenges i festius, “per l’atractiu i el valor afegit que suposa la tenda física com a experiència de compra i lúdica, quan el consumidor disposa de més temps i tranquil·litat per a triar”.

“Aquesta faceta experiencial dels nostres establiments físics enfront d’altres canals, cobra especial rellevància en Nadal, com va quedar constatat diumenge passat dia 2”, ha il·lustrat, per a afegir que les dades de venda en confecció, regal, decoració i alimentació dels primers dies del mes, ajunte la campanya nadalenca i l’arribada d’altres obertures de festius, fan preveure “un bon mes de desembre en el comerç valencià, de nou per sobre de la mitjana nacional”.

En l’arrencada de la campanya, els regals, productes de decoració nadalenca i l’alimentació són els productes més demandats, “aprofitant els bons preus”. Les grans superfícies afronten així el Nadal amb el propòsit de facilitar al públic “els millors preus de la història”, a més de possibilitats per a finançar les compres tradicionals d’aquests dies i la garantia de qualitat i servei.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

8 − 1 =

CCCC
torrent