caixa popular

Arranca la campanya "Escolta la teua ciutat" per a preservar els espais tranquils

Arranca la campanya "Escolta la teua ciutat" per a preservar els espais tranquils
28/10/2018 -

La iniciativa «Escolta la teua ciutat» té com a objectiu preservar els espais tranquils de València com són els parcs i places més utilitzats. Amb el llançament de l’aplicació «ComfortUP!» s’espera que els usuaris puntuen les zones seleccionades de la ciutat, per tal de mesurar el seu grau de confort acústic i tèrmic i així millorar en un futur l’experiència i reduir el nivell d’estrés diari de la ciutadania.

De cara als Plans d’Acció contra la Contaminació Acústica de 2019, l’Ajuntament de València llança aquesta campanya que ja ha sigut duta a terme per altres ciutats com ara Toledo, Puerto Real, Castro Urdiales, Vitoria-Gasteiz, Rotterdam o Zagreb amb la mateixa aplicació. Aquest estudi tindrà una duració de dos mesos i recaptarà informació i valoracions del públic per a elaborar una estratègia de futur. «Des de l’Ajuntament continuem impulsant mesures que continuen millorant la qualitat acústica i assolisquen els objectius de màxima qualitat als que aspirem tots els veïns i veïnes de València», ha declarat Pilar Soriano, regidora de Qualitat Ambiental.

L’app «ComfortUP!» ja està disponible gratuïtament al Play Store de Google, on els usuaris podran descarregar-la per a mesurar el confort de la zona, les condicions meteorològiques i el soroll. Totes aquestes observacions són enregistrades en temps real en el Mapa de Confort Ambiental.

Les àrees de la ciutat de València que participen dins d’aquest programa són el Parc de Capçalera, els Jardins del Túria fins a la Ciutat de les Arts i de les Ciències, el Parc de l’Oest, la plaça entre el carrer Albacete i el de Marvá, plaça de Manuel Granero, plaça de Mossel Sorell, Jardins del Real, Jardins de Monforte, l’avinguda Blasco Ibáñez, la plaça Cedre i el Jardí d’Aiora.

Més informaciójo amb ribo

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 + un =