25n
25N
25N

Arranca al febrer l’IX curs gratuït de Defensa Personal per a dones a Burjassot

Arranca al febrer l’IX curs gratuït de Defensa Personal per a dones a Burjassot
09/01/2018 -

La Policia Local de Burjassot, dirigida des de la regidoria de Policia Local i Seguretat Ciutadana per Manuel Pérez Menero, ha llançat el seu IX Curs gratuït de Defensa Personal per a Dones del municipi. Un curs que començarà el pròxim mes de febrer i per al qual, tal com han informat des de Policia Local, encara queden places. 

El de febrer, és el primer dels cursos que es realitzaran enguany i que estan destinats a dones, majors de 18 anys i que estiguen empadronades a Burjassot. Com ha succeït en altres edicions, el curs tindrà lloc en les dependències de la Policia Local, en la Plaza Gómez Ferrer, 4, els dimarts i dijous, en horari de vesprada i està impartit pels propis components de la Policia Local, especialistes en la matèria, que ensenyaran tècniques bàsiques de defensa personal a les participants.

Aquelles dones que vulguen ser part del curs, tan sols han de passar-se per les dependències de la Policia Local de dilluns a divendres de 9 a 15 hores i preguntar per la persona responsable del grup contra la Violència de Gènere, encarregada de realitzar les inscripcions.

En funció del nombre d’inscripcions es realitzarà un altre curs en el mes de maig. 

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × un =

Valencia activa
bombers
CCCC
Valencia activa