25n
25N
25N

El pavelló Arena impulsat per Roig inclou el nom de la ciutat en la seua designació i eleva "la seua notorietat"

El pavelló Arena impulsat per Roig inclou el nom de la ciutat en la seua designació i eleva "la seua notorietat"
20/08/2020 -

El nou pavelló València Arena, promogut per l’empresari valencià Juan Roig a través de la mercantil Licampa 1617 S.L., inclourà el nom de la ciutat en la seua designació. D’aquesta manera, com ha confirmat l’empresa, el futur recinte es dirà ‘Casal Espanya Arena de València’.

Des de Licampa 1617 S.L. han indicat a Europa Press que amb la inclusió de València es “compleix més el compromís de mecenatge de Juan Roig amb la ciutat”. “Hem acostat el nom de la ciutat al logo”, ha exposat la societat, que ha ressaltat la voluntat d'”elevar la notorietat” d’aquesta ciutat i de la resta de la Comunitat Valenciana a través dels projectes impulsats per Roig.

A la fi del passat mes de juny es va conéixer que ‘Casal Espanya Arena’ era el nom triat per a aquest nou espai multiús, que naix amb l’objectiu de posicionar la capital valenciana i la resta de la Comunitat Valenciana “com a referent mundial en entreteniment”.

Després de fer-se pública aquesta designació, l’alcalde de València, Joan Ribó, i la vicealcaldessa de la ciutat, Sandra Gómez, van considerar que el nom de la capital valenciana havia d’aparéixer en la denominació del nou pavelló Arena, una infraestructura que es construirà sobre una parcel·la municipal cedida per 50 anys a la mercantil Licampa 1617 S.L. per a dur a terme aquest projecte.

Ribó i Gómez van assenyalar que la repercussió per a la ciutat seria “incalculable” si el seu nom figurara en el del nou espai multiús. Els responsables municipals van apuntar que el nom de València en aquesta instal·lació contribuiria a “difondre” la ciutat tant “en el món esportiu com en el musical” i van subratllar, en aquest sentit, la repercussió internacional que tindria quant a promoció de la capital valenciana.

“El nom és el mateix. Hem acostat el nom de la ciutat al logo. El nostre compromís, amb fets, com en tots els projectes de mecenatge de Juan Roig, és contribuir a elevar la notorietat de la ciutat de València i de la Comunitat Valenciana”, ha afirmat Licampa 1617 S.L..

Així, l’empresa ha apuntat que “en aquest projecte, lògicament, també ho és” i ha assegurat que el nom de València “ara, està molt més integrat en el logo”. “És una oportunitat”, ha afegit la mercantil.

‘Casal Espanya Arena de València’ tindrà una capacitat màxima per a 15.600 espectadors en manera basket i de 18.600 en manera concerte i estarà situat en el barri de Quatre Carreres, al costat de L’Alqueria del Basket i el Pavelló Font de Sant Lluís. Està previst que s’inaugure en 2023.

La parcel·la sobre la qual s’alçarà el nou recinte, de 21.000 metres quadrats, es troba als carrers Ángel Villena, Bomber Ramon Duart i Antonio Ferrandis i ocuparà una superfície total construïda d’uns 47.000 metres quadrats.

INFRAESTRUCTURES COMPLEMENTÀRIES

El projecte contempla també la construcció d’un aparcament subterrani i part en altura amb unes 1.300 places, la construcció de manera annexa de la nova seu del València Basket Club, una sala multiús per a múltiples disponibilitats de 1.200 metres quadrats, zones de restauració, terrasses i zones premium.

A més, es preveuen infraestructures complementàries per a dinamitzar el barri com un parc públic amb zones verdes i la construcció del col·legi públic ‘Els Arts’. La inversió prevista per a aquest primer any, que se sufragarà totalment amb el patrimoni personal de Juan Roig a través de Licampa 1617 S.L., és de 26 milions d’euros del total de 220 milions previstos per al finançament del projecte.

Aquesta nova instal·lació s’emmarca dins del Mecenatge del projecte Llegat de Juan Roig, “com la resta d’iniciatives que el componen –Marina d’Empreses, Fundació Trinidad Alfonso, València Basket i L’Alqueria del Basket, entre altres–” i “persegueix compartir amb la ciutat parteix del molt que d’ella rep”, segons Licampa 1617 S.L..

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

8 − 1 =

museo prehistoria