25n
25N
25N

El barri xinés de València comptarà amb un arc d'entrada elaborat per artistes fallers

Es tracta d’un projecte seleccionat dels pressupostos participatius Decidim VLC

Instituto Confucio UV

El barri xinés de València comptarà amb un arc d'entrada elaborat per artistes fallers
12/03/2021 -

El barri xinés de València, entre els carrers de Pelayo i Convent Jerusalem i Bailén, donarà una benvinguda especial als qui s’acosten als seus negocis o habitatges: un arc elaborat per artistes fallers com a ‘porta’ d’accés. Així ho han decidit els veïns i veïnes de València a través dels pressupostos participatius Decidim VLC.

Es tracta d’una de les propostes seleccionades dins del programa de pressupostos participatius, que té com a objectiu dotar d’entitat cultural pròpia a aquest barri en la qual la majoria de negocis són d’origen xinés. A més, serà un reclam turístic, ja que recordarà al barri de Chinatown a Londres.

En concret, compta amb un pressupost de 14.000 euros i el Gremi d’Artistes Fallers, que ha viscut en primera persona especialment la duresa de la crisi del coronavirus, serà el que s’encarregue de donar forma a aquesta idea.

En total, Decicim VLC ha seleccionat 139 projectes amb un pressupost global de 8 milions d’euros, i tots ells es realitzaran al llarg d’enguany. D’ells, 111 s’executaran en els districtes de la capital del Túria i 28 als pobles de València. Sobre aquest tema, la regidora de Participació Ciutadana, Elisa Valía, ha destacat que “les 139 propostes segueixen la línia marcada per l’Ajuntament de crear un model de ciutat més verda, més sostenible i de recuperació de l’espai públic”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × cinc =