25n
25N
25N

El conseller Arcadi España visita Mislata per a reprendre l'estudi d'un nou accés a la ciutat

El conseller Arcadi España visita Mislata per a reprendre l'estudi d'un nou accés a la ciutat
27/01/2021 -

El parc de trànsit de Mislata de La Canaleta ha acollit aquest migdia una reunió entre les màximes autoritats municipals i el conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi España, amb l’objectiu de reprendre un projecte oblidat en un calaix per l’anterior administració autonòmica: un accés nord a la ciutat de Mislata, després de desconsiderar la ronda que va planejar l’anterior govern autonòmic amb el seu traçat original.

En la reunió s’han posat sobre la taula els projectes traçats fa dècades, que hui no es poden dur a terme per respecte a l’entorn natural del Túria, però que poden servir per a un estudi de la viabilitat d’alternatives i un nou traçat que unisca el nord de Mislata, i en concret el barri del Quint, amb les rotondes de Campanar de la ciutat de València.

Tant el conseller com l’alcalde han posat de manifest que “la nova infraestructura ha de ser útil per a millorar la mobilitat urbana, reduir el trànsit al voltant del Nou d’Octubre i la V-30, reduir notablement les emissions de CO₂, i així dinamitzar una mobilitat sostenible, millorar les comunicacions entre nuclis de població molt densos, i tot això s’ha de fer garantint una bona cohesió amb l’entorn verd tant del parc fluvial del Túria, el parc de Capçalera de València i el parc de La Canaleta de Mislata, que conformen un entorn privilegiat i ajuda a millorar la qualitat de vida de la ciutadania”, ha explicat l’alcalde.

Per part seua, Arcadi España ha manifestat la bona sintonia entre les dues administracions i la predisposició de la Conselleria per a reprendre el projecte, ja que considera la infraestructura “molt important i necessària”.

Després de la reunió, Arcadi España, Carlos F. Bielsa i Mª Luisa Martínez Mora han recorregut l’entorn per a conéixer la ubicació dels traçats projectats en èpoques anteriors, que van deixar aïllat i sense urbanitzar el PAI del Quint II, i que ara amb una alternativa es donaria solució a una reivindicació històrica de la ciutadania de Mislata.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × 4 =