25n
25N
25N

Arcadi España destaca que la liberalització de l'AP-7 ha propiciat l'estalvi de 300 milions d'euros

Per al titular de Mobilitat “la decisió presa fa un any pel Govern d’Espanya i l’emplene del seu compromís” iguala als valencians i valencianes a altres territoris amb autovies gratuïtes d’alta capacitat

Arcadi España destaca que la liberalització de l'AP-7 ha propiciat l'estalvi de 300 milions d'euros
29/12/2020 -

El conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi España, ha destacat aquest dimarts que la liberalització de l’AP-7 ha propiciat l’estalvi “en termes de mobilitat” de 300 milions d’euros i ha contribuït a la millora de la competitivitat de les empreses valencianes.

El titular de Mobilitat, que ha acompanyat a la delegada del Govern en la Comunitat Valenciana, Gloria Calero, en l’acte de balanç del primer aniversari de la liberalització de l’autopista, també ha incidit en la “positiva” aportació que la circulació sense peatge “en unes condicions segures” per aquesta via ha suposat per al sector turístic.

A més, el conseller ha posat en relleu “l’element d’igualtat” que, en la seua opinió, s’ha aconseguit amb la iniciativa de la liberalització. “Durant anys, i a diferència d’altres comunitats autònomes, els valencians i valencianes, no hem pogut gaudir d’autovies gratuïtes d’alta capacitat i hem hagut de pagar peatges. Amb la decisió presa fa un any pel Govern d’Espanya i l’emplene del seu compromís ens igualem a altres territoris”, ha declarat el responsable de Política Territorial.

Finalment, el conseller ha explicat que els Pressupostos Generals de l’Estat de 2021, en els quals “per primera vegada” les inversions es realitzen tenint en compte el pes poblacional de la Comunitat Valenciana, propicien una “igualtat en matèria d’infraestructures”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × 5 =