25n
25N
25N

Arcadi España ressalta el "suport" del Consell als "emprenedors"

Assenyala la seua “capacitat per a innovar i generar riquesa” en el territori valencià

Arcadi España ressalta el "suport" del Consell als "emprenedors"
21/11/2019 -

El conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi España, ha expressat el suport del Consell a l’empresariat innovador, i ha destacat la capacitat que té la ciutadania de la Comunitat per a emprendre activitats productives dignes de ser reconegudes com és el cas del grup Vectalia.

Així s’ha referit en l’acte de clausura de la proclamació de candidats de la Comunitat Valenciana i la Regió de Múrcia del Premi EY (Ernest Young), Emprenedor de l’Any 2019, que ha recaigut en el grup alacantí Vectalia, empresa de mobilitat i serveis sota la direcció Antonio Arias.

El conseller ha valorat l'”esforç, la paciència, la humilitat i l’ambició prudent d’aquesta empresa familiar alacantina que ha sabut adaptar-se als canvis i explorar nous mercats de manera incansable sense por a la competència o a les dificultats”.

En aquest sentit, ha explicat que la Generalitat aposta per les persones emprenedores “per la seua capacitat per a imaginar, per a veure oportunitats i posar-se en marxa per a generar ocupació i riquesa, contribuint així a la millora sostenible de les nostres societats i de la nostra qualitat de vida”.

D’altra banda, ha valorat aquests premis Emprenedor, que, durant 24 edicions, concedeix EY en col·laboració amb l’Institut d’Estudis Superiors de l’Empresa. “Es tracta d’uns premis molt consolidats que contribueixen a construir un món millor per al treball, objectiu molt important i ambiciós -ha considerat- perquè les societats avancen i consoliden les seues diferents opcions de desenvolupament, sempre en un marc de sostenibilitat que engloba els vessants econòmica, social i ambiental”.

A més, Arcadi España ha afegit que aquestes distincions contribueixen al reconeixement del treball que realitza l’empresariat emprenedor per a millorar l’entorn, intuint noves oportunitats i aportant intel·ligència, esforç i capital a la contractació de treballadors i a la implantació de tecnologies avançades per als seus processos productius.

El conseller ha recolzat la iniciativa Premi Emprenedor EY per “estimular la labor que desenvolupen les nostres emprenedores i emprenedors” i els ha animat que “no decaiguen en el seu ímpetu i continuen dia rere dia avançant per a aconseguir un món millor”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc + tretze =