25n
25N
25N

Arcadi España anuncia un major impuls a les vies verdes com a alternativa als traçats ferroviaris antics

El conseller de Mobilitat ha rebut al director gerent de la Fundació, José Carlos Domínguez

Arcadi España anuncia un major impuls a les vies verdes com a alternativa als traçats ferroviaris antics
30/09/2019 -

El conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi España, ha anunciat després de reunir-se amb el director gerent de la Fundació dels Ferrocarrils Espanyols, José Carlos Domínguez, que s’incrementarà “la col·laboració de la Generalitat amb aquesta entitat per a impulsar les vies verdes, la recuperació d’antics traçats ferroviaris com una alternativa de transport i oci, i sobretot, per al turisme, que donaran més vida i més ocupació a moltes comarques”.

Així el conseller ha afegit que “hi ha ja moltes vies verdes en marxa, i des de la conselleria es vol donar un nou impuls a aqueixos traçats ferroviaris antics que ja no s’utilitzen, buscar nous itineraris, desenvolupar-los i donar-los a conéixer”.

Així mateix, Arcadi España ha valorat la labor que realitza aquesta Fundació del Ministeri de Foment “per a ampliar el coneixement de la història dels nostres trens que ajuda al fet que la gent s’habitue a utilitzar més el transport públic, especialment el tren, que és menys contaminant“.

A la reunió amb la Fundació dels Ferrocarrils Espanyols, també ha assistit el gerent de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana, FGV, Andrés Sánchez.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos + 15 =

CCCC