25n
25N
25N

Arcadi España destaca la inversió de la Generalitat de 12 milions d'euros per a reparar i millorar les infraestructures viàries de la Vega Baixa després del temporal

Arcadi España destaca la inversió de la Generalitat de 12 milions d'euros per a reparar i millorar les infraestructures viàries de la Vega Baixa després del temporal
01/10/2019 -

El conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi España, ha afirmat en la seua visita a Bigastre per a estudiar les actuacions a escometre després del temporal, que ja s’ha començat la fase de “reparar i millorar les infraestructures de la Vega Baixa, amb una inversió de la conselleria de 12 milions d’euros”.

Arcadi España ha mantingut una reunió amb l’alcaldessa de Bigastre, Teresa Belmonte, membres de la corporació municipal i veïns per a abordar l’actual situació i les millores que necessita la localitat després del temporal de la DANA.

En finalitzar la reunió, a la qual també han assistit la secretària autonòmica d’Obres Públiques, Transports i Mobilitat Sostenible, María Pérez, i el subdirector general de Mobilitat, Josep Llin, han visitat la CV-95, de la xarxa viària de la Generalitat, per a conéixer l’estat en què es troba.

Segons ha explicat el titular d’Obres Públiques, “ara que ja ha passat la fase d’emergència, la conselleria ja està treballant en la CV-930 a la qual li seguiran tota una sèrie d’actuacions com les que executarem en la CV-95 al seu pas pel terme municipal de Bigastre”.

Així, Arcadi España ha anunciat que, aquest mateix mes, “ja començarà la fase topogràfica en aquesta carretera competència de la conselleria, per a estudiar com evitar que, quan ploga, actue com a barrera i convertisca en una bassa inundable a la meitat del municipi”, i ha mostrat la seua confiança en què “prompte els veïns de Bigastre tindran una solució i podran estar més tranquils i preparats davant futures pluges que puguen arribar”.

Aquestes actuacions ha apuntat el conseller, es faran “en coordinació amb l’ajuntament perquè creiem que per a solucionar i preparar el territori de la Vega Baixa per a possibles noves pluges cal fer-lo amb la col·laboració de tots i especialment dels ajuntaments que tenen la informació de primera mà”.

En aquest sentit, Arcadi España ha afegit que “la conselleria està treballant en coordinació amb totes les administracions, ja que reconstruir la comarca de Vega Baixa és una qüestió de tots: de totes les administracions, de la Comunitat Valenciana i del Govern d’Espanya”.

Per part seua, l’alcaldessa de Bigastre, Teresa Belmonte, ha agraït la visita del conseller per a conéixer de primera mà la situació i problemàtica del municipi, així com els projectes per a actuar sobre infraestructures que generen problemes a la població.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dinou − huit =