25n
25N
25N

Arcadi España destaca la necessitat de crear un Fons d'Infraestructures de Mobilitat

Arcadi España destaca la necessitat de crear un Fons d'Infraestructures de Mobilitat
25/03/2020 -

El conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi España, ha participat aquesta vesprada en una reunió telemàtica amb el Ministre de Transport, Mobilitat i Agenda Urbana, José Luis Ábalos, i la resta de consellers autonòmics de transport.

Arcadi España ha traslladat al ministre José Luis Ábalos el seu agraïment per l’esforç i coordinació realitzats des del Ministeri per a facilitar material de protecció com a màscares als professionals del sector de transport, alhora que ha sol·licitat que s’agilite el seu repartiment. Així mateix ha destacat la importància de treballar de manera conjunta al costat del Ministeri i la resta de comunitats autònomes, per a “garantir la disponibilitat d’àrees de descans per als transportistes”.

El conseller de Política Territorial ha posat l’accent en la necessitat -com van anunciar el ministre i el mateix president de la Generalitat, Ximo Puig- de posar en marxa mesures de protecció per a empreses i treballadors amb la finalitat de fer front a aquesta crisi sanitària.

“Mesures que s’hauran de completar amb un paquet d’estímul econòmic en el qual la inversió en infraestructures tindran un paper rellevant. Per exemple, amb un Fons d’Infraestructures de Mobilitat amb recursos de l’administració i la Unió Europea al costat d’empreses privades per a millorar les nostres infraestructures i impulsar la creació d’ocupació amb criteris de sostenibilitat”, ha destacat.

A més, ha sol·licitat que s’estudien mesures per a garantir la liquiditat de les empreses del transport, “un sector estructural i estratègic, sempre disposat, que no descansa”.

Durant la seua intervenció, Arcadi España ha volgut ressaltar de nou el compromís i dedicació de taxistes, camioners, conductors d’autobús i tots aquells professionals del sector que en aquesta situació d’emergència. “Estan demostrant, encara més si cap, que són un sector clau”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

11 + 20 =