25n
25N
25N

Arcadi España assegura que ja es treballa a restablir la normalitat en la xarxa viària de la Vega Baixa

Arcadi España assegura que ja es treballa a restablir la normalitat en la xarxa viària de la Vega Baixa
16/09/2019 -

El conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi España, ha afirmat que “s’està treballant per a restablir la normalitat en tota la xarxa viària de la Vega Baixa” (Alacant), i ha anunciat que aquest dimarts “l’equip directiu i tècnic de la Conselleria es desplaçarà novament a Oriola i a la seua comarca per a continuar amb l’avaluació de danys i poder escometre les reparacions necessàries”.

Després de reunir-se amb la directora general d’Obres Públiques, Transport i Mobilitat Sostenible, Roser Obrer, i tècnics de la Conselleria, Arcadi España ha informat que “encara queden 23 carreteres tallades en la Comunitat Valenciana pels efectes de la DANA, 20 d’elles a la Vega Baixa i 11 són de titularitat de la Generalitat”.

Així mateix, el conseller ha indicat que “els tècnics de la Conselleria no han parat de treballar des del primer dia que van començar les pluges, ajudant els serveis d’urgències i fent una valoració dels danys que s’anaven produint”.

En aquest sentit ha afegit que “les màquines estan treballant des del primer moment que les condicions d’inundabilitat ho han permés amb l’objectiu de restablir el servei en totes les carreteres afectades per la DANA”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 + 20 =