25n
25N
25N

Arcadi España anuncia l'impuls de vies verdes i antics traçats de tren com una alternativa de transport i oci

Arcadi España anuncia l'impuls de vies verdes i antics traçats de tren com una alternativa de transport i oci
30/09/2019 -

El conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi España, ha anunciat aquest dilluns que la Generalitat incrementarà la col·laboració amb la Fundació dels Ferrocarrils Espanyols (FFE) “per a impulsar les vies verdes, la recuperació d’antics traçats ferroviaris com una alternativa de transport i oci, i sobretot, per al turisme, que donaran més vida i més ocupació a moltes comarques”.

Així ho ha manifestat el conseller després d’una reunió amb el director gerent de la FFE, José Carlos Domínguez, i el gerent de Ferrocarrils de la Generalitat (FGV), Andrés Sánchez, en la qual ha explicat que “ja hi ha moltes vies verdes en marxa”, ha informat la Generalitat en un comunicat.

“Des de la Conselleria es vol donar un nou impuls a aqueixos traçats ferroviaris antics que ja no s’utilitzen, buscar nous itineraris, desenvolupar-los i donar-los a conéixer”, ha expressat.

Així mateix, el conseller Espanya ha valorat la labor que realitza aquesta Fundació del Ministeri de Foment per a “ampliar el coneixement” de la història dels trens espanyols “que ajuda al fet que la gent s’habitue a utilitzar més el transport públic, especialment el tren, que és menys contaminant”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × 1 =