caixa popular

Ara o mai

Vivim un temps on l’opinió de la ciutadania es valora per part de les institucions més que mai. La comunicació dels polítics amb els nostres veïns i veïnes és cada vegada més directa, propera i, per tant, molt més ràpida i àgil que en qualsevol altra època. Els joves no podem quedar-nos aliens a estos mecanismes de participació, tan pública com a política perquè en les nostres mans i opinions està el futur dels municipis.

L’Ajuntament d’Alfafar porta treballant des d’anys en una comunicació diferent: una comunicació directa amb la ciutadania, amb un objectiu clar: mostrar el treball municipal pensat per i per a les persones de la forma més honesta, clara i directa possible. Enquestes, informatius digitals, cartes d’alcaldia i cartes de serveis són exemple d’este tipus de comunicació 2.0; directa, eficaç i atenent a les demandes ciutadanes. Doncs bé, malgrat l’acceptació en el municipi d’estes accions, tornem a observar que els menors de 35 som els que menys interactuem amb els canals de comunicació municipal.

L’administració a Alfafar posa a la disposició de la població els mitjans per a expressar-se, per a conéixer les seues necessitats, però i què fem els joves per a ajudar a fer un Alfafar exemplar? Hem de fer un pas al capdavant per a utilitzar estes eines i no quedar-nos de braços plegats davant una realitat canviant i en la qual hem de tenir un paper rellevant.

Sempre es diu que esta generació, a la qual pertanyem els menors de 35 anys, som aquells que tenim la tecnologia assumida com a part de la nostra vida, del nostre dia a dia, i hem d’utilitzar-la per a aconseguir els nostres objectius. La política de hui es fa a cada segon i la societat avança molt més ràpida que abans, per tant, és vital prendre la nostra responsabilitat i aportar el nostre granit d’arena als entorns en els quals vivim. No podem exigir res si no aportem gens de la nostra part. Personalment, tinc la sort de pertànyer a una agrupació política municipal que aposta pel talent, la formació i les idees dels més joves com a mètode per a millorar el nostre municipi. Des de l’Ajuntament d’Alfafar treballem perquè tots i totes les joves participem, realitzem la nostra aportació a la política, a la societat de hui, perquè el treball que fem hui serà el món que demà tindrem, viurem i gaudirem.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

16 − dotze =

viva gym canovas
exposicion caps tallats