caixa popular

Ara Malikian oferirà una segona actuació a València

Ara Malikian oferirà una segona actuació a València
19/05/2017 -

La Regidoria de Cultura Festiva ha acordat activar una segona data, que serà el 18 de juliol, per a una nova actuació de l’artista Ara Malikian, en el marc de la Fira de València, el pròxim mes de juliol, després que ja s’hagen esgotat les entrades del concert previst per al dia 14. Com és conegut, en aquesta edició s’ha avançat tant la presentació del programa de concerts com la venda de les entrades.

L’Ajuntament, juntament amb l’empresa promotora i l’artista han acordat activar aquesta segona en resposta a la gran demanda que el concert programat ha suscitat entre les i els aficionats a dos mesos de l’edició 2017 dels Concerts de Vivers.

Les dues actuacions de Malikian a València formen part de la gira de presentació del seu nou disc, La increïble història de Violí, que l’artista està realitzant en ciutats de diversos continents. Es tracta d’una proposta en què el músic libanés converteix el seu propi instrument en personatge i li inspira un nou repertori i una nova història. El concert arranca amb el “naixement” de Violí a Mòdena, i continua amb el seu viatge fins al Líban per a trobar-s’hi amb un xicotet Ara de tres anys, a qui son pare, també violinista, va ensenyar a tocar, i del qual ja no se separaria. Junts descobreixen Paganini i junts viatgen al llarg dels anys per tots els gèneres musicals en una fusió fins a arribar al ‘rock’ i la música ‘pop’.

Aquest concert se suma a la programació 2017 dels Concerts de Vivers compostos per un cartell de 17 actuacions que comptaran amb la participació de més de 30 artistes. Com és conegut, en aquesta edició, la Regidoria de Cultura Festiva ha optat per avançar la presentació del programa de concerts, així com la posada a la venda de les entrades, la qual cosa s’ha traduït en un increment d’estes.

La programació està pensada per a tot tipus de públic, amb estils musicals que van del ‘pop’ al ‘jazz’, passant per la música ètnica i el mestissatge, i que comptarà amb una àmplia varietat d’artistes rellevants a escala internacional i estatal, així com amb la presència important de bandes valencianes.

LLISTAT DE CONCERTS

30 juny- Txarango + Vadebo + Pupil·les Dilatives
3 juliol – Michael Nyman Band
6 juliol – Love of Lesbian
7 juliol- Alpha Blondy (Fiesta Reggae Rototom) +Ideo& Dodosound + Funkiwis
8 juliol – Manel + Gener + Geografies
11 juliol – Madeleine Peyroux + Andrea Motis
12 juliol – La Oreja de Van Gogh
13 juliol – Leiva + Santero y los Muchachos
14 juliol – Ara Malikian
15 juliol – Concert per les persones refugiades
17 juliol – Chick Corea + Bela Fleck
18 juliol – Ara Malikian
19 juliol – UB40
20 julio – Riot Propaganda + Zoo + Atupa
22 julio – Celtas Cortos + Mago de Oz + Ars Amandi + Irish Treble
24 julio – Jamie Cullum
25 julio – Carlos Vives


mostra viva 2018

xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

setze − quatre =

Tardor
exposicion caps tallats
Paiporta
cultura als barris