25n
25N
25N

À Punt i VLC Negra col·laboraran en la promoció de la cultura i la difusió d'aquest festival

À Punt i VLC Negra col·laboraran en la promoció de la cultura i la difusió d'aquest festival
31/05/2021 -

À Punt Mèdia, dins del seu objectiu de donar suport als esdeveniments culturals de la Comunitat Valenciana, ha signat un conveni de col·laboració amb l’associació que organitza el festival València Negra per a promocionar la cultura i aquest festival literari entorn de la novel·la de l’anomenat gènere negre, segons ha informat l’ens en un comunicat.

El certamen se celebrarà en la capital valenciana del 10 al 19 de juny, dies per a què s’han programat al voltant de 40 activitats. Entre elles hi ha trobades literàries amb autors com Carlos Zanón, Pablo Rivero o Manuel Marlasca.

El festival contempla també la possibilitat que el públic puga decidir les obres guanyadores dels premis de Novel·la Negra 2021. Així, fins al 9 de juny es podrà participar en l’elecció de les obres guanyadores en la web del festival.

A més, el públic podrà assistir a tallers d’escriptura i a l’enregistrament de podcast en directe. El certamen atorga els premis a les millors novel·les negres de l’any i el premi Francisco González Ledesma.

El director general d’À Punt Mèdia, Alfred Costa, ha manifestat que amb l’Associació València Negra es comparteix “l’objectiu de la promoció de la lectura”, al mateix temps que ha assenyalat que en la Comunitat Valenciana es compta amb “molts bons representants del gènere negre”.

A partir de l’acord subscrit, els diferents programes d’À Punt Mèdia, com a mitjà oficial, realitzaran una cobertura i difusió de totes les activitats relacionades amb aquesta novena edició del festival.

D’aquesta manera, es prestarà especial atenció a la inauguració, que tindrà lloc el dijous 10 de juny en el Centre del Carme, on s’entregarà el premi Francisco González Ledesma a la trajectòria literària i la resta de guardons, ha apuntat À Punt.

“À Punt assegura la cobertura informativa d’un esdeveniment participatiu i obert com és aquesta novena edició del festival VLC Negra”, ha insistit Alfred Costa.

Pel seu costat, el director de VLC Negra, Jordi Llobregat, ha valorat el conveni signat amb els mitjans públics valencians. “Creiem en la ràdio i en la televisió pública, els mitjans que contribueixen a vertebrar la nostra comunitat amb informació i contingut de qualitat. Valorem molt la important tasca que desenvolupa À Punt Mèdia a través dels seus diferents canals”, ha exposat.

“Ens uneix la vocació de difondre el fet cultural, el foment de l’ús de la llengua valenciana i el desig d’arribar a la audiència més gran possible”, ha agregat Llobregat. Ha considerat que l’acord és “el resultat natural de l’afinitat entre À Punt i València Negra: la radiotelevisió pública autonòmica i el festival literari més gran que se celebra en la Comunitat Valenciana”, ha assegurat.

CONTINUAR EN PRÒXIMES EDICIONS

Igualment, ha confiat que el conveni, que es va signar per primera vegada fa dos anys i que l’any passat va quedar en suspens per la pandèmia de la Covid-19, “continue en pròximes edicions”.

El festival VLC Negra es realitzarà en diferents espais de la ciutat de València i es podrà seguir també pel canal de YouTube. Enguany, per a poder complir amb els protocols sanitaris, serà necessari reservar l’entrada per a assistir a qualsevol de les activitats programades.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

11 + 19 =