Àpunt cooperarà amb teles privades i ràdios municipals

D’aquest acord es beneficiaran tant l’ens públic com els mitjans locals

Àpunt cooperarà amb teles privades i ràdios municipals
10/11/2017 -

El consell rector de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC) va aprovar ahir un model de col·laboració entre la nova radiotelevisió pública, Àpunt, i les televisions de la TDT, a més d’emissores municipals. Aquesta direcció estava establida ja des de 2016 amb la Llei de Servei Públic de Radiodifusió de la Generalitat i ratificat pel Mandat Marc que van aprovar les Corts Valencianes a principis de 2017.

Des del principi, la línia d’Àpunt i de la seua actual directora, Empar Marco, estava dirigida cap a un caràcter de proximitat i de vertebració territorial, estratègia que es duu a terme amb mesures com aquesta. Així doncs, les emissores radiofòniques municipals de l’FM, les televisions concessionàries de la TDT treballaran conjuntament amb l’ens per a per exemple, intercanviar continguts de ràdio i televisió; l’emissió coordinada d’informatius i altres esdeveniments, i la producció conjunta d’obres audiovisuals i un altre tipus de continguts per a web.

Beneficis per a tots

D’aquesta forma, tot el teixit comunicatiu de la Comunitat es veurà beneficiat. D’una banda, el mitjà públic podrà millorar la pluralitat social en la seua graella, potenciar l’ús social del valencià, així com de les diferents variants de la llengua, ampliar els seus continguts i evitar el centralisme. També veurà reduïts els costos d’algunes retransmissions i guanyar qualitat en aquestes.

Per la seua banda, els mitjans regionals i locals podran ampliar la seua oferta de continguts, augmentar les seues produccions, impulsar la millora tecnològica, abaratir costos o oferir retransmissions en directe d’esdeveniments especials, per posar alguns exemples.

Més informació


mostra viva del mediterraneo

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

9 + 16 =

cultura als barris 2019
programacion rialto
anna i la maquina del tiempo
alcasser
cultura als barris 2019
cultura als barris 2019