25n
25N
25N

À Punt és la segona televisió autonòmica amb més seguidors en Instagram, la cinquena en Facebook i la sisena en Twitter

À Punt és la segona televisió autonòmica amb més seguidors en Instagram, la cinquena en Facebook i la sisena en Twitter
15/05/2019 -

À Punt Média és la segona televisió autonòmica d’Espanya amb més seguidors en Instagram, la cinquena en Facebook i la sisena en Twitter, amb una evolució “creixent”. La seua pàgina web va registrar uns 340.000 usuaris únics a l’abril i més de dos milions de visitants registrats de fins a 156 països.

L’ens destaca aquestes xifres en un comunicat i assegura que és “conscient que el públic més jove ha canviat substancialment la manera de consumir continguts i informació”, la qual cosa es tradueix en “gran seguiment” en xarxes socials.

En concret, la radiotelevisió pública valenciana disposa de 57.900 seguidors en Facebook, el seu perfil més seguit, amb el que es posiciona com la cinquena autonòmica amb major abast.

En Twitter, el nombre de seguidors d’À Punt arriba a un total de 47.523, la qual cosa la situa en la sisena posició dels canals territorials a Espanya. I en Instagram posseeix 41.100, xifra que supera únicament la catalana TV3, segons les dades de l’ens.

A més d’aquestes dades, l’evolució dels seguidors és “creixent”. En Facebook, durant els últims 28 dies (15 d’abril a 12 de maig), l’abast de les publicacions ha arribat a 886.876 persones, un 23% més que durant el període anterior, amb 186.966 interaccions amb continguts (m’agrada, comentaris i publicacions compartides) i 983.162 vídeos reproduïts.

En Twitter, també al llarg dels últims 28 dies, en coincidència amb les eleccions generals i valencianes, À Punt va ser tendència amb les etiquetes ‘#AtuQuèTimporta’, ‘#ElClanBlasco’, ‘#DebatCortsÀPunt’ i ‘#28AenÀPunt’, en algun cas a nivell nacional.

340.000 USUARIS EN LA WEB

Quant a la pàgina web, durant el mes d’abril i fins a la setmana passada ha registrat 340.000 usuaris únics i més de dos milions de visitants registrats en un total de 156 països. À Punt aposta “des de l’inici” per informar i entretindre a través de diverses finestres: televisió, ràdio, web i xarxes socials.

Paral·lelament, al llarg d’aquest període s’han reproduït aproximadament 675.000 continguts multimèdia d’àudio i vídeo a través de la pàgina web de la radiotelevisió valenciana i les aplicacions per a mòbils i ‘smart TV’.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

set + quatre =