25n
25N
25N

À Punt estrena el dilluns 30 el nou informatiu nocturn "esguitat de directes i tertúlia"

À Punt estrena el dilluns 30 el nou informatiu nocturn "esguitat de directes i tertúlia"
20/09/2019 -

À Punt estrena dilluns que ve 30 de setembre el seu nou informatiu nocturn, ‘20HNTC’, de dos hores de durada, com un espai de notícies i anàlisis de l’actualitat “esguitat de directes, tertúlia, esports i informació meteorològica”.

De dilluns a dijous, de 20 a 22 hores, ’20HNTC’ estarà conduït per Marta Ventura i Mathies Muñoz, amb edició a càrrec de Carmesina Franch i Pura Requena, avança l’ens en un comunicat.

El nou format d’informatius busca la coparticipació dels espectadors a través de les xarxes socials, al mateix temps que informa i entreté.

En principi, l’estrena estava prevista per a dilluns que ve, 23 de setembre, encara que s’ha retardat una setmana per la cobertura del temporal de la setmana passada a la Comunitat Valenciana, sobretot en les comarques del Baix Segura (Alacant) i Vall d’Albaida (València).

El pas de la DANA (depressió aïllada en nivells alts) i les seues conseqüències en la població va ser seguit amb una programació especial de la radiotelevisió valenciana, encapçalada per la redacció d’informatius amb col·laboració de la resta de professionals.

Tots els programes de la televisió i de la ràdio d’À Punt Mèdia es podran veure i escoltar en directe i a la carta a través del web, les aplicacions mòbils i ‘smart TV’.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

sis − 3 =

bombers
CCCC
bombers