caixa popular

Aprovades les bases dels processos d'oposicions per a tècnics auditors i tècnics de Gestió d'Administració de l'Ajuntament de València

Aprovades les bases dels processos d'oposicions per a tècnics auditors i tècnics de Gestió d'Administració de l'Ajuntament de València
14/07/2017 -

La Junta de Govern Local ha aprovat les bases de dos nous processos d’oposicions per cobrir 33 llocs de treball a l’Ajuntament de València, tres d’elles per a tècnics auditors (subgrup A1) i unes altres 30 per a tècnics de Gestió d’Administració General (subgrup A2). En tots dos casos es tracta de places que fins ara no existien a l’Ajuntament de València.

“És inexplicable que estes places no hagen existit abans en una administració com l’Ajuntament de València. El govern de Joan Ribó té un compromís ferm amb la ciutadania per gestionar de manera honrada i transparent els recursos públics i precisament per incidir en el control dels comptes municipals les tres persones que ocuparan les noves places de tècnics auditors, juntament amb el nou auditor en cap, conformaran l’equip d’auditoria de l’Ajuntament”, ha explicat el regidor de Govern Interior, Sergi Campillo.

Dos places de tècnics auditors es proveiran per torn lliure, amb la reserva d’una d’elles per a persones amb diversitat funcional amb un grau igual o superior al 33 %, i una altra es proveirà amb promoció interna. Pel que fa a les places de tècnics de Gestió d’Administració General (A2), una es proveirà per torn lliure i les altres 29 per promoció interna, amb una reserva de dos places per a persones amb diversitat funcional amb un grau igual o superior al 33 %.

Amb la creació de les 30 places al mig entre els tècnics d’Administració General A1 i els administratius (C1), es completa la carrera administrativa en quant a administració general.

Les proves constaran de tres exercicis obligatoris i eliminatoris i un quart que serà obligatori però no eliminatori. Entre els exercicis hi ha proves de tipus test, resolucions de suposats pràctics proposats pel tribunal i el desenvolupament d’un tema triat entre els dos seleccionats per sorteig. Les bases seran publicades pròximament a la web municipal, on s’informarà així mateix de les dates de presentació de sol·licituds. Es preveu que les proves per a estes dos oposicions es faran abans que finalitze l’any.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quinze − onze =

viva gym canovas
exposicion caps tallats