25n
25N
25N

Aprovats els convenis per a posar en marxa el pla Avalem Territori

Aprovats els convenis per a posar en marxa el pla Avalem Territori
20/03/2020 -

El Ple del Consell ha aprovat la signatura de convenis col·laboració entre Labora i la Universitat de València (UV), la Universitat Jaume I (UJI) de Castelló i la Universitat d’Alacant (UA) per a desenvolupar el pla Avalem Territori.

D’aquesta manera, les universitats públiques valencianes continuaran desenvolupant, al costat de Labora, el disseny tècnic i científic del Programa Avalem Territori, un pla ideat per a impulsar el desenvolupament territorial mitjançant el foment, la investigació i la innovació en les polítiques d’ocupació.

Avalem Territori

Avalem Territori és l’estratègia posada en marxa per Labora per a adaptar les polítiques d’ocupació del Consell a la realitat territorial i a les necessitats de cada localitat.

Aquest pla suposa una actuació inèdita i innovadora a la Comunitat Valenciana perquè permet obtenir informació sistematitzada i detallada de les característiques del mercat laboral de tots els municipis valencians.

El programa pretén redefinir les estratègies d’ocupació i desenvolupament local, adaptant-les a les particularitats dels municipis a partir d’un diagnòstic en el qual participen l’Administració, els agents socials i les universitats.

Avalem Territori s’ha construït sobre la base dels Acords per l’Ocupació, una estructura de participació oberta i transversal que ha recuperat Labora.

L’objectiu és aconseguir que el desenvolupament econòmic dels territoris de la Comunitat Valenciana siga més competitiu, intel·ligent, sostenible i integrador.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

13 + 6 =