25n
25N
25N

L'Ajuntament aprova convenis de col·laboració amb el Institut Valencià de Cultura i la UIMP

L'Ajuntament aprova convenis de col·laboració amb el Institut Valencià de Cultura i la UIMP
19/07/2019 -

L’Ajuntament de València ha aprovat aquest divendres, en la Junta de Govern Local, convenis de col·laboració amb l’Institut Valencià de Cultura i amb la Universitat Internacional Menéndez Pelayo (UIMP), com ha indicat en la roda de premsa posterior a aquesta reunió la vicealcaldessa i portaveu del govern local, Sandra Gómez.

Gómez ha detallat que l’acord amb la Universitat Internacional Menéndez Pelayo es refereix a la col·laboració entre aquesta entitat i l’ajuntament durant 2019 amb la finalitat d’impulsar la promoció i difusió de les activitats que duu a terme la UIMP de València.

Pel que respecta al conveni amb l’Institut Valencià de Cultura, l’edil ha assenyalat que està dirigit a la realització del XXXIV Festival Internacional de Cinema València-Cinema Jove. Fruit d’aquest acord, el consistori cedirà espai i mobiliari públic per a la promoció del festival cinematogràfic, així com un lloc d’ús anual per a la coordinació i programació de la convocatòria.

Sandra Gómez ha assegurat que “la cultura és un sector d’importància fonamental que ens defineix i atorga un relat com a ciutat”, al mateix temps que ha ressaltat que “a més constitueix un motor principal de desenvolupament econòmic”.

PARC MÒBIL POLICIA LOCAL

D’altra banda, en la Junta de Govern Local s’ha aprovat l’adquisició en propietat de 29 motocicletes per a la Policia Local de València. Es tracta de vehicles dels quals fins ara es disposava mitjançant contracte de renting.

La vicealcaldessa ha comentat que la mesura adoptada aquest divendres s’emmarca en l’aposta del govern local per ampliar el parc mòbil de la Policia Local, “que venia molt minvat dels anteriors governs”. “Volem revertir aqueixa situació per a dotar a la nostra policia dels mitjans materials i els recursos necessaris per a poder actuar amb tota l’eficàcia i excel·lència”, ha afirmat Gómez.

PACTE PER L’OCUPACIÓ

Així mateix, en la Junta de Govern Local s’ha aprovat una addenda al Pacte per l’Ocupació, al qual l’Ajuntament aportarà 456.000 euros per a continuar les labors de millora de l’ocupació i de les oportunitats laborals.

Sandra Gómez ha assegurat que aquestes “van experimentar un notable impuls en el mandat passat” i ha afirmat que “està donant el seu fruit, com es reflecteix en el fet que València va ser l’any passat la primera entre les grans ciutats en generació d’ocupació”.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × tres =

museo etnologia
ficcions 2019-2020