25n
Orgull
Orgull

Aprovada la redacció de dos projectes per a construir 111 habitatges de Protecció Pública

Aprovada la redacció de dos projectes per a construir 111 habitatges de Protecció Pública
25/03/2019 -

El Consell d’Administració d’AUMSA, l’Empresa Municipal d’Actuacions Urbanes de València, ha aprovat la redacció de dos projectes per a la construcció de dos edificis d’habitatges de Protecció Pública (VPP) en els barris de Les Moreres i La Bega, respectivament. «Amb aquesta aprovació continuem fent realitat el Pla d’Habitatge 2018-2021 d’AUMSA per augmentar considerablement el parc d’habitatge públic municipal» ha manifestat el regidor de Desenvolupament Urbà i President d’AUMSA, Vicent Sarrià.

El primer d’ells se situarà al carrer Hortolanes, 1, en la Unitat d’Execució Única del sector 5 Camí de les Moreres i constarà de 41 habitatges i dos locals comercials. L’adjudicació del contracte es realitzarà per procediment obert. La inversió prevista és de 4.300.000 €.

El segon s’edificarà en una parcel·la limitada per l’avinguda dels Tarongers i els carrers Doctor Álvaro López, Riu Tajo i Riu Pisuerga. Aquesta promoció constarà de 70 habitatges, i la inversió serà de 6.900.000 €. Igual que en el cas anterior, l’adjudicació del contracte es realitzarà per procediment obert.

«En tots dos casos, els projectes comptaran amb certificat BREAM, que mesura la petjada ecològica de l’edifici des de la seua fase de projecte i construcció, passant per la seua vida útil i finalitzant amb l’enderrocament i reciclatge de materials, per a minimitzar-la al màxim i apostar per la sostenibilitat en la construcció» ha assegurat Sarrià.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × tres =