25n
25N
25N

Aprovat el projecte de conversió en zona de vianants de la plaça El Soñador de Massarrojos

Aprovat el projecte de conversió en zona de vianants de la plaça El Soñador de Massarrojos
24/12/2018 -

El regidor de Desenvolupament Urbà, Vicent Sarrià, ha anunciat l’aprovació del projecte d’obres de condicionament de la plaça El Soñador de Massarrojos. Les obres a realitzar consistiran en la pavimentació de la plaça amb peces prefabricades de formigó de color crema i la substitució d’aquests elements delimitadors per una vorada i rigola de pedra calcària.

Tal com ha explicat l’edil, «la recuperació de l’espai públic per a la ciutadania no ha de ser una cosa exclusiva dels centres de les ciutats: amb actuacions com aquesta aconseguim millorar la qualitat urbana i de vida de tots els barris de la ciutat, incloent-hi els pobles», ha afegit.

A més, per tal de millorar el drenatge de la zona, s’instal·laran rigoles prop de les façanes i es construiran sis nous embornals, que se sumaran als ja existents. Així mateix, s’executarà una nova canalització per a instal·lar l’enllumenat, es mantindran els bancs existents, i s’afegirà un nou escocell amb un arbre.

Dins de la plaça hi ha unes escales d’accés a un refugi antiaeri susceptible d’una futura rehabilitació, per la qual cosa, durant les obres, s’efectuarà la deguda supervisió arqueològica. El termini d’execució del projecte és de dos mesos, i compta amb un pressupost total de 80.846,62 euros.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

setze − 12 =

Valencia activa
bombers
Valencia activa