25n
25N
25N

Aprovat el projecte bàsic de la nova Biblioteca d'Aldaia

Es tracta de l’últim pas previ a la licitació de les obres, que està prevista per a l’any 2020

Aprovat el projecte bàsic de la nova Biblioteca d'Aldaia
02/12/2019 -

Després de diversos mesos en què l’Ajuntament va haver de complir amb tots els tràmits burocràtics obligatoris previs a l’inici del projecte de la nova Biblioteca Municipal, la qual cosa va alentir l’inici, el passat estiu va tindre lloc presentació de l’avantprojecte per part de l’Estudi d’Arquitectura encarregat del disseny d’aquesta. Des de llavors, l’equip tècnic de l’Ajuntament ha treballat perfilant i adaptant aquesta proposta, que ara ha sigut aprovada per la Junta de Govern Local i que es plasma en el Projecte Bàsic que regirà la construcció d’aquest edifici tan demandat.

En aquesta proposta s’especifiquen les característiques principals de la qual serà la nova Biblioteca Municipal d’Aldaia, i a través de la qual queden patents les principals característiques arquitectòniques i de funcionalitat que tindrà el futur centre.
La nova biblioteca, que se situarà en l’antic col·legi Mariano Benlliure després de la seua rehabilitació, és una demanda històrica a Aldaia perquè les actuals instal·lacions s’han quedat xicotetes. Des del consistori informen que es continuen complint tots els tràmits burocràtics i passos previs, que afirmen, són d’obligat compliment abans de l’inici de la construcció de l’edifici que albergarà “unes instal·lacions adaptades a les necessitats del segle XXI i en concordança a un municipi de 31.500 habitants”.

L’aprovació del Projecte Bàsic de la Biblioteca, el pas previ a la licitació de les obres

Segons expliquen des del consistori, l’aprovació del Projecte Bàsic de la nova Biblioteca, suposa “l’últim pas previ a la licitació de les obres, que està prevista per a l’any 2020”, ja que amb aquesta operació “han quedat plasmades definitivament les característiques definitives que tindrà aquest edifici, que per la seua amplitud, modernitat i multifuncionalitat, requereix d’un projecte previ que estiga fet amb molt de detall”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

disset − quinze =

CCCC
activem alfafar