25n
25N
25N

Aprovat el projecte de millora de l'accés per als vianants de la Font de Sant Lluís fins a La Fe

Aprovat el projecte de millora de l'accés per als vianants de la Font de Sant Lluís fins a La Fe
07/12/2018 -

L’Ajuntament ha aprovat hui el projecte de millora de l’accés per als vianants des de l’estació de la Font de Sant Lluís fins a l’Hospital La Fe. El regidor de Desenvolupament Urbà, Vicent Sarrià, ha indicat que «l’objectiu és garantir l’accessibilitat universal i la seguretat de la ciutadania».

El projecte comprén el tram entre l’estació Font de Sant Lluís i l’Hospital La Fe de València, concretament en l’espai que connecta la calles Il·lusió i el Camí del Molí de les Fonts. Per a això, es construirà una vorera de 4,5 metres d’ample que s’estendrà des de la mateixa estació fins a l’encreuament entre les dues vies, a uns 80 metres de l’hospital. Aquesta actuació comptarà amb una zona enjardinada per a la qual s’instal·larà un sistema de reg i diversos bancs.

Per a completar aquesta unió, es crearan dos nous passos de vianants. Així mateix, l’existent just davant de l’estació, que creua el Camí del Molí de les Fonts, s’adaptarà a la normativa vigent. Aquestes labors duraran dos mesos i compten amb un pressupost total de 124.449,27 euros.

D’altra banda, la vorera nord del Camí del Molí de les Fonts, actualment de formigó, es modificarà amb un nou paviment de rajola, vorada i rigola. En aquesta vorera, dins de l’àmbit d’actuació, hi ha tres fanals que seran desplaçats per a alliberar espai. «Fins ara l’estació es trobava aïllada, ja que la vorera existent és molt estreta i amb fanals que impedeixen el pas. Amb aquesta actuació garantim que qualsevol persona puga accedir sense dificultats i amb seguretat tant a l’estació com a l’Hospital», ha assegurat Sarrià.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 + nou =

CCCC
torrent