25n
25N
25N

Aprovat el nou carril bici de José Aguilar - José María Haro

Aprovat el nou carril bici de José Aguilar - José María Haro
20/01/2021 -

Aquesta setmana s’aprovarà en Junta de Govern Local el projecte del nou carril bici dels carrers José Aguilar i José María Haro nascut dels pressupostos participatius Decidim VLC 2018. El carril bici, de 620 metres, bidireccional i segregat sobre calçada, connectarà els existents entre el carrer de Jeroni de Montsoriu i l’avinguda de Blasco Ibáñez a través dels carrers de José Aguilar i José María Haro i donarà servici als barris d’Aiora i de l’Illa Perduda en el districte de Camins al Grau. Alhora, el projecte inclou també la millora dels itineraris per als vianants del carrer de José María Haro.

“El nostre objectiu principal sempre és millorar l’entorn i el criteri ineludible és la millora per als vianants i aquesta actuació no serà una excepció”, ha apuntat el regidor de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi. “Per això, a més del carril pròpiament dit, aquest projecte inclourà la creació d’un nou pas de vianants al carrer de José Aguilar amb Jordi de Sant Jordi, 12 nous escocells en José Aguilar i dos en José Mª Haro, nous aparcabicis i places de motos al costat dels passos de vianants per a millorar la visibilitat dels encreuaments, així com la reparació i substitució d’embornals i rajoles en mal estat”, ha afegit.

Això permetrà millorar l’accessibilitat, la mobilitat i la seguretat viària de la zona d’actuació, ampliant els espais per als vianants actuals i homogeneïtzant les voreres en amplària i arbratge adaptant-los a la normativa d’accessibilitat. Igualment millorarà la connexió ciclista d’una zona amb un gran increment en l’ús de la bicicleta per l’existència dels instituts d’ensenyament pròxims i la implantació de l’estació de Valenbisi, que baixarà a calçada.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × 4 =